Від всієї родини вбитого патрульним поліцейським пасажира БМВ Михайла Медведєва дякуємо всім,...

Від всієї родини вбитого патрульним поліцейським пасажира БМВ Михайла Медведєва дякуємо всім, хто підтримує нас та пам’ятає про непокаране зло

Загрузка...

Але, ситуація в суді складна (дуже тяжка). В обвинуваченого Олійника 5 адвокатів, включаючи офіційних помічників Антона Геращенко. За три роки судових засідань адвокати максимально можливо всіма способами затягували процес, знущаються над моєю сім‘єю. За два роки вдалось лише провести підготовчі засідання, зачитати обвинувальний акт та обрати склад присяжних. За два роки досі не вдалось дійти до розгляду самої справи по суті. 

Зрозуміло, що Арсен Аваков та Антон Геращенко особисто зацікавлені в тому, щоб люди забули про це вбивство, а потім допомогти патрульному Олійнику уникнути відповідальності.

Найгіршим є той факт, що Олійник досі працює в патрульній поліції, хоча мав би відбувати покарання за вбивство невинної людини. Тобто керівництво МВС та Патрульної поліції нахабно демонструє, що вони до останнього будуть захищати вбивцю та що саме такі люди мають працювати в поліції.

30 січня , в 16.00 в Голосіївському районному суді м. Києва відбудеться чергове засідання, на якому має нарешті розпочатись розгляд справи (свідки, експертиза, відеозаписи). Обвинувачення має беззаперечні докази винуватості патрульного Олійника у вбивстві Михайла Медведєва.

Дуже просимо всіх небайдужих прийти на судове засідання. Лише завдяки вашій підтримці та суспільному розголосу вдалось довести цю справу до суду. Без підтримки людей та публічного резонансу Антон Геращенко та Арсен Аваков зробили б із безжального неадекватного вбивці героя.

На данном изображении может находиться: 5 человек, люди сидят и камера

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят

На данном изображении может находиться: 6 человек, люди стоят и костюм

З повагою, родина Михайла Медведєва.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO