Британський генерал: Україна не може бути членом НАТО, доки ваші генерали не...

Британський генерал: Україна не може бути членом НАТО, доки ваші генерали не ходять на похорони військовослужбовців

Загрузка...

Переважна більшість генералів та полковників України свою освіту здобували за радянських часів, саме тому вони не знають нічого іншого та не бажають змінюватися.

Як передає replyua.net, про це в інтерв’ю «Лівий берег» заявив британський військовий експерт Глен Грант.

На його думку, командир вчиться тоді, коли йому доводиться писати родичам свого загиблого підопічного і він розуміє, що у нього не було достатньо професіоналізму: «Якщо ж командир жодного разу не писав такого листа, якщо він не аналізував, що призвело до загибелі його бійця, якщо він ні разу не ходив до своїх на похорон, він не буде хорошим командувачем», – наголосив він.

Крім того, Гранта зацікавило, чи багато генералів в Україні ходять на похорон військовослужбовців. «Таке питання необхідно обговорювати. Скільки генералів приходить на похорони? Хто з них приїжджає з лінії фронту, приходить на похорони, аби заявити: «Він був моїм солдатом, і мені шкода, що я не повернув його.

Це моя провина»? Якщо такого у вас немає, у вас немає цінностей. А якщо у вас немає цих цінностей, ви не повинні бути в НАТО», – зауважив експерт.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO