У столиці батько учня звіряче побив вчителя, той потрапив до лікарні

У столиці батько учня звіряче побив вчителя, той потрапив до лікарні

Загрузка...

Звернувся до Міністра внутрішніх справ України Авакова А.Б. та до Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України з приводу дикого випадку в Київському ліцеї №157.

Батько учня звіряче побив вчителя, той потрапив до лікарні. Батькові здалося, що вчитель був недостатньо шанобливим до його сина. Виділяю тут два аспекти. Перший, правоохоронний. Правопорушник обов’язково повинен понести відповідальність, передбачену законом. Інакше таких випадків буде тисячі щодня.

Другий, соціальний. Так, життя сьогодні складне і для багатьох непереносне. Так, проблемна ситуація в країні через війну, безгрошів’я та економічну кризу багатьох українців тримає у стресі. Але для чого опускатися до тваринного стану і йти на розправу? Битися, не з окупантом, не з бандитом, не з ворогом, а з людиною, яка за дуже невеликі гроші вчить твоїх дітей? Цьому виправдання не може бути у принципі.

Такому батькові міг би багато наговорити (і не тільки), але підозрюю, що він такий не один. Тому закликаю всіх задуматися. Ви готові, що за такого розвитку подій просто не буде кому вчити і займатися вашими дітьми? Що тепер, вчителям наймати собі «тітушню» для розборок з неадекватними батьками? Так ми далеко зайдемо. Тому вкрай принциповою є рішуча та правильна реакція поліції на даний кричущий випадок. Буду тримати на контролі.

Андрій Немировський


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO