Житомирська обласна партійна організація СДП, щиро вітає Олександра Сугоняко з Днем Народження!

Житомирська обласна партійна організація СДП, щиро вітає Олександра Сугоняко з Днем Народження!

Загрузка...

Олександре, вітаю з Днем народження!

Леонідович першим в Україні встановив національний прапор над державною установою, все своє життя він віддав Державі і Народу. Хто його знає, той підтвердить це на 100%. Олександр Сугоняко – це совість, патріотизм, чесність і самопожертва.

Він пише книги, чудові вірші, Сугоняко автор гімну СДП. Це людина якій ми можемо довірити абсолютно все, навіть свою долю. Він моральний авторитет нашої команди!!!

Ми познайомилися на мітингу у Сумах коли разом несли прапор простих людей – один на двох. З тих пір нічого не змінилося і не зміниться. Потім синхронні перемоги на мажоритарних округах, потім – сусідство у залі парламенту, далі – сусідні місця у керівництві нашої Партії. З того часу тільки разом по життю.

Ми потрапляли у різні ситуації і кумедні і небезпечні. Олександр все носить у серці – думки про родину, про справу, про друзів, всі свої переживання. Він відкрита душа, ми його дуже любимо. Многії літа, друже!!!

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO