СЕРГІЙ КАПЛІН: ГАЗ МАЄ БУТИ ДЕШЕВШИЙ В 4 РАЗИ, А ТИМОШЕНКО ОБІЦЯЄ...

СЕРГІЙ КАПЛІН: ГАЗ МАЄ БУТИ ДЕШЕВШИЙ В 4 РАЗИ, А ТИМОШЕНКО ОБІЦЯЄ ВДВІЧІ ВИЩУ ЗА СОБІВАРТІСТЬ ЦІНУ, ЩОБ БУЛО ЩО ВКРАСТИ

Загрузка...

Ви уявляєте собі, щоб газова принцеса, газова королева, а в майбутньому можливо газовий президент зменшив ціни чи тарифи на газ? Цього ні в якому разі не буде!

І насторожує той факт, що вони вже сьогодні на своїх білбордах, у своїй програмі задекларували чітко, що знижуватимуть ціни не до собівартості, не до реального, виключно справедливого розміру ціни, а лише у два рази.

А в мене питання – де ж друга половина? Де 1/2 цієї ціни? Куди ви і для чого збираєтесь вкрасти і з ким ви збираєтесь вкрасти?

Тимошенко це невигідно, але ціну можна знизити в 4 рази! Треба прибрати із собівартості ПДВ, не перекладати з олігархів на споживачів ренту, ліквідувати корупційну діру – “Нафтогаз” і навести лад в “Укргазвидобуванні”. Готовий ставати Президентом і реалізовувати цей план.

Мої обрахунки реальної , справедливої ціни виходячи з Конституції, даних British Petroleum – це найбільша корпорація в світі, яка займається газовидобутком і газорозвідкою, організації міжнародної OPEC, цін які є сьогодні на світовому ринку, розміру ренти, розміру ПДВ, бухгалтерських обрахунків “Нафтогазу України” доводять чітко – СПРАВЕДЛИВА ЦІНА НЕ МОЖЕ БУТИ ВИЩА 2200 ГРН!

ГАЗ МАЄ БУТИ ДЕШЕВШИЙ В 4 РАЗИ, А ТИМОШЕНКО ОБІЦЯЄ ВДВІЧІ ВИЩУ ЗА СОБІВАРТІСТЬ ЦІНУ, ЩОБ БУЛО ЩО ВКРАСТИВи уявляєте собі, щоб газова принцеса, газова королева, а в майбутньому можливо газовий президент зменшив ціни чи тарифи на газ? Цього ні в якому разі не буде! І насторожує той факт, що вони вже сьогодні на своїх білбордах, у своїй програмі задекларували чітко, що знижуватимуть ціни не до собівартості, не до реального, виключно справедливого розміру ціни, а лише у два рази.А в мене питання – де ж друга половина? Де 1/2 цієї ціни? Куди ви і для чого збираєтесь вкрасти і з ким ви збираєтесь вкрасти?Тимошенко це невигідно, але ціну можна знизити в 4 рази! Треба прибрати із собівартості ПДВ, не перекладати з олігархів на споживачів ренту, ліквідувати корупційну діру – "Нафтогаз" і навести лад в "Укргазвидобуванні". Готовий ставати Президентом і реалізовувати цей план.Мої обрахунки реальної , справедливої ціни виходячи з Конституції, даних British Petroleum – це найбільша корпорація в світі, яка займається газовидобутком і газорозвідкою, організації міжнародної OPEC, цін які є сьогодні на світовому ринку, розміру ренти, розміру ПДВ, бухгалтерських обрахунків "Нафтогазу України" доводять чітко – СПРАВЕДЛИВА ЦІНА НЕ МОЖЕ БУТИ ВИЩА 2200 ГРН!

Gepostet von Сергій Каплін am Donnerstag, 13. Dezember 2018

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO