ДЕПУТАТА СДП НАМАГАЛИСЬ ПІДІРВАТИ І ВБИТИ!

ДЕПУТАТА СДП НАМАГАЛИСЬ ПІДІРВАТИ І ВБИТИ!

Загрузка...

Черговий замах на соціал-демократа! Сьогодні о 5 ранку кинули два «коктейлі Молотова» в авто Олександра Плескача – голови організації Соціал-демократичної партії в Горішніх Плавнях і депутата міської ради. Експерти виявили спеціальні пристрої біля бензобака, що свідчить про те, що планувався вибух.

Це біля житлового будинку, мешканці якого гасили пожежу самі до приїзду рятувальників. У цього замаху могли бути масові жертви!

Впевнений, це помста за жорстку опозицію Олександра до міської влади, розкриття корупційних схем і кримінальних злочинів. Депутат жорстко виступає проти будівництва ГОКу Жеваго, проти екологічних злочинів олігархів та проти місцевої корупційної влади!

Кілька тижнів тому через боротьбу за повернення зарплат працівникам оборонного заводу спалили машину Олегу Романовському – депутату СДП з Шостки.

СДП бояться, наших людей намагаються зупинити і знищити, але роблять тільки міцнішими.

Звертаюсь до Генерального прокурора України та керівника СБУ: візьміться нарешті за пошук злочинців. Що ми чекаємо? Кислоти, чергової смерті?

Зараз я знаходжусь у Лісабоні на з`їзді Партії європейських соціалістів де зібралися всі ліві Європи. У своєму виступі звертатимусь і до євроспільноти аби вони вплинули на керівництво України і було зупинене переслідування соціал-демократів в Україні.

Автоматический альтернативный текст отсутствует.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек и еда

На данном изображении может находиться: один или несколько человек

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO