СЕРГІЙ КАПЛІН: ГАЗ БУДЕ ДЕШЕВШИЙ В 4 РАЗИ! ГАРАНТУЮ!

СЕРГІЙ КАПЛІН: ГАЗ БУДЕ ДЕШЕВШИЙ В 4 РАЗИ! ГАРАНТУЮ!

Загрузка...

Це абсолютно реально! Як знизити ціни? 

– прибрати з тарифу ренту, яку насправді не платять добувачі,а перекладають її на споживача
– виключити з тарифу ПДВ та інші грабіжницькі націнки
– ліквідувати корупційну прокладку “Нафтогаз”, керівники якої за рахунок простих людей виписують собі премії в десятки мільйонів
– взяти під контроль “Укргазвидобування” і весь газ відчизняного видобутку пускати на потреби населення.

Багато хто сумнівався, що ми зможемо повернути 3 000 000 українців субсидії чи що нам вдасться змусити підняти зарплати на “Криворіжсталі”, але ми впорались. Ми доведемо свою ефективність і в газовому питанні!

ГАЗ БУДЕ ДЕШЕВШИЙ В 4 РАЗИ!ГАРАНТУЮ!Це абсолютно реально! Як знизити ціни? – прибрати з тарифу ренту, яку насправді не платять добувачі,а перекладають її на споживача- виключити з тарифу ПДВ та інші грабіжницькі націнки- ліквідувати корупційну прокладку "Нафтогаз", керівники якої за рахунок простих людей виписують собі премії в десятки мільйонів- взяти під контроль "Укргазвидобування" і весь газ відчизняного видобутку пускати на потреби населення.Багато хто сумнівався, що ми зможемо повернути 3 000 000 українців субсидії чи що нам вдасться змусити підняти зарплати на "Криворіжсталі", але ми впорались. Ми доведемо свою ефективність і в газовому питанні!

Gepostet von Сергій Каплін am Dienstag, 4. Dezember 2018

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO