У Вишневому в спорткомплексі «Favorite fit» обвалився дах, врятовано декілька десятків дітей

У Вишневому в спорткомплексі «Favorite fit» обвалився дах, врятовано декілька десятків дітей

Загрузка...

У Вишневому в спорткомплексі «Favorite fit» обвалився дах, і лише завдяки мужності тренера з художньої гімнастики Карини Шваєцької не загинуло декілька десятків дітей. Вона встигла їх вивести з залу за хвилину (!!!) до обвалу.

Ця історія з щасливим кінцем, яка могла обернутися страшною трагедією – попередження всім нам: доки нами керують безвідповідальні та непрофесійні кадри — будуть падати дахи, літаки, гинути люди.

Нагадаю: в цьому році спорткомплекс особисто відкривала голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова та голова райради Вадим Гедульянов. Більш того, усюди було написано, що це будівництво велося під патронатом Мирослави Смірнової.

І в цьому ж році у Вишневому вся громада протестувала проти незаконного будівництва рейдером-забудовником 13 багатоповерхівок на 10 га паркової зони. За повної бездіяльності РДА та Вишневої міськради.

Запитаєте, як пов’язані ці два випадки? Дуже просто: ніякої відповідальності ніхто не несе – захотілося рейдеру-забудовнику замість парку «наліпити» висоток – будь ласка, побудував хтось спорткомплекс, який обвалився як картонний майже одразу, – відкриємо його з кульками та промовами.

Закон повинен бути однаковим для всіх. Незаконна будова – її зносять. Побудували спорткомплекс з порушеннями – його не відкривають.

І головне: дякуючи Богу, нам цього разу пощастило. Так буде не завжди. І у подібному залі може опинитися син чи донька кожного з нас.

В історії, яка трапилася, є конкретні винуватці. Ми повинні знати прізвища кожного з цього злочинного ланцюжка. Ми повинні знати, що кожен понесе відповідальність відповідно до чинного законодавства.

Якщо ми цього не зробимо – наступного разу подібна історія може закінчитися страшною трагедією.

Андрій Немировський


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO