СЕРГІЙ КАПЛІН: МИ НЕ ДОЗВОЛИМО УКРПОШТІ ЗАЛИШИТИ ПЕНСІОНЕРІВ БЕЗ ПЕНСІЙ, А СЕЛО...

СЕРГІЙ КАПЛІН: МИ НЕ ДОЗВОЛИМО УКРПОШТІ ЗАЛИШИТИ ПЕНСІОНЕРІВ БЕЗ ПЕНСІЙ, А СЕЛО БЕЗ ПОШТИ!

Загрузка...

3,5 мільйони гривень на рік заробляє гендиректор Укрпошти, по 6,5 мільйонів – його зами з фінансових і операційних питань. І всі ці високооплачувані «спеціалісти» вирішили за рахунок пенсіонерів залатати дірки і збитки підприємства. Програму розвитку замінили на шантаж.

Смілянський прийшов на Комітет соцполітики розказати, що втрачає на доставці пенсій 1 мільярд! Але не сказав де його взяти. У Пенсійному фонді? Це значить забрати в пенсіонерів. Закривши 7000 відділень на селі? Вбити села і тих, хто там живе. У села і так забрали школи, лікарні, без пошти -все вимре. Звільнити 25 000 поштарів, які за мінімалку ризикують життям і б‘ють ноги, розносячи копійчані пенсії? Хай тільки спробують!

Навіть за те, що підняв руку на пенсії – Смілянський має піти у відставку!!!

Я особисто обіцяю – захищу кожного пенсіонера. Не дай Бог хоч одному не донесуть пенсію!!! Кожну поштарку і кожне відділення – робочі місця і останній форпост цивілізації на селі – це святе! СДП по всій країні мене підтримає і контролюватиме все на місцях.

Комітет соцполітики створює робочу групу, щоб знайти «Укрпошті» мільярд, який вона може заробити, щоб напрацювати законопроекти, які могли ініціювати топ-менедери з захмарними зарплатами.

МИ НЕ ДОЗВОЛИМО УКРПОШТІ ЗАЛИШИТИ ПЕНСІОНЕРІВ БЕЗ ПЕНСІЙ, А СЕЛО БЕЗ ПОШТИ!

МИ НЕ ДОЗВОЛИМО УКРПОШТІ ЗАЛИШИТИ ПЕНСІОНЕРІВ БЕЗ ПЕНСІЙ, А СЕЛО БЕЗ ПОШТИ!3,5 мільйони гривень на рік заробляє гендиректор Укрпошти, по 6,5 мільйонів – його зами з фінансових і операційних питань. І всі ці високооплачувані «спеціалісти» вирішили за рахунок пенсіонерів залатати дірки і збитки підприємства. Програму розвитку замінили на шантаж.Смілянський прийшов на Комітет соцполітики розказати, що втрачає на доставці пенсій 1 мільярд! Але не сказав де його взяти. У Пенсійному фонді? Це значить забрати в пенсіонерів. Закривши 7000 відділень на селі? Вбити села і тих, хто там живе. У села і так забрали школи, лікарні, без пошти -все вимре. Звільнити 25 000 поштарів, які за мінімалку ризикують життям і б‘ють ноги, розносячи копійчані пенсії? Хай тільки спробують!Навіть за те, що підняв руку на пенсії – Смілянський має піти у відставку!!!Я особисто обіцяю – захищу кожного пенсіонера. Не дай Бог хоч одному не донесуть пенсію!!! Кожну поштарку і кожне відділення – робочі місця і останній форпост цивілізації на селі – це святе! СДП по всій країні мене підтримає і контролюватиме все на місцях.Комітет соцполітики створює робочу групу, щоб знайти «Укрпошті» мільярд, який вона може заробити, щоб напрацювати законопроекти, які могли ініціювати топ-менедери з захмарними зарплатами.

Gepostet von Сергій Каплін am Donnerstag, 8. November 2018

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO