ЦЕ ВСЕ, ЩО ВАМ ПОТРІБРО ЗНАТИ ПРО ІНКЛЮЗІЮ НА БУКОВИНІ!

ЦЕ ВСЕ, ЩО ВАМ ПОТРІБРО ЗНАТИ ПРО ІНКЛЮЗІЮ НА БУКОВИНІ!

Загрузка...

Знайомтеся – СИЧОВА Мирослава Іванівна, заслужений вчитель України, кандидат педагогічних наук, відмінник освіти, доцент кафедри педагогіки та психології Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (http://preschool.cv.ua/sychova_myroslava_ivanivna/), заступник директора з навчально-виховної роботи Педагогічний коледж ЧНУ ім.Ю.Федьковича і врешті-решт викладач-методист, яка чи не єдина, хто готує майбутніх спеціалістів для роботи з особливими дітьми.

Викладаючи такі предмети, як дефектологія та логопедія ця 61-річна жінка, звичайно мала б прививати любов, толерантність та повагу до тих, хто потребує особливої уваги. Однак, переконавшись особисто, як Мирослава Іванівна з легкістю вішає ярлики на здорових людей, у мене закрадається великий сумнів, чи бути інклюзії на Буковині?!

ЦЕ ВСЕ, ЩО ВАМ ПОТРІБРО ЗНАТИ ПРО ІНКЛЮЗІЮ НА БУКОВИНІ!Знайомтеся – СИЧОВА Мирослава Іванівна, заслужений вчитель України, кандидат педагогічних наук, відмінник освіти, доцент кафедри педагогіки та психології Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (http://preschool.cv.ua/sychova_myroslava_ivanivna/), заступник директора з навчально-виховної роботи Педагогічний коледж ЧНУ ім.Ю.Федьковичаі врешті-решт викладач-методист, яка чи не єдина, хто готує майбутніх спеціалістів для роботи з особливими дітьми. Викладаючи такі предмети, як дефектологія та логопедія ця 61-річна жінка, звичайно мала б прививати любов, толерантність та повагу до тих, хто потребує особливої уваги. Однак, переконавшись особисто, як Мирослава Іванівна з легкістю вішає ярлики на здорових людей, у мене закрадається великий сумнів, чи бути інклюзії на Буковині?!//Більше про моє знайомство з Мирослава Сичова дивіться вже цієї неділі о 20:00 на ТРК Украина в програмі #Головнатема#інклюзія #реформи #скандал #коледж #Чернівці #освіта Oksana Makarenko Лілія Гриневич Лілія Гриневич Lilia Hrynevych Ірина Ісопенко

Gepostet von Володимир Тимофійчук am Montag, 15. Oktober 2018

Більше про моє знайомство з Мирослава Сичова дивіться вже цієї неділі о 20:00 на ТРК Украина в програмі #Головнатема


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO