Накипіло ! Моя зарплата медика! Якого х…ена я ще ходю на цю...

Накипіло ! Моя зарплата медика! Якого х…ена я ще ходю на цю грьо….ану роботу і за такі гроші?

Загрузка...

Накипіло ! Моя зарплата медика! Твою мать! Якого хрена я ще ходю на цю грьобану роботу і за такі гроші? Це не матюки – це латинські слова. Ні, це не зарплата – це чайові, щоб нахрен(латинь) геть не здохли! Пані Супрун, твою мать(латинь) і грьобаний Порошенко, вашу мать (латинь),запрошую вас(з маленької букви, ну дуже маленької) до мене в гості на місяць, пожити зі мною на цю єбучу(латинь) зарплату! Але це ще не все!!! По вашій йобаній(латинь) мед. реформі- ми медики повинні купувати все за свій рахунок. І почалася реформа з копьютерів. Єбать(латинь)!!! Компьютер купити за власний рахунок!!! Власний!!! За оті чайові. Я жалію, що я медик. Але і це ще не все. Моя донька навчається на четвертому курсі мед. університету. Шість років навчання і 2 роки інтернатури! Корупція зашкалює! Піздец(латинь)! І ні, не тому що студенти не хочуть навчатися і гуляють, їм не дають. Екзамен хірургія 350 ДОЛЛАРІВ!!!

Але донька здала своїми силами з третьої попитки, я посивіла, вона тонну антидеприсантів випила, але здала. Педіатрія! Єбать (латинь)! Для того щоб препод погодився з вами спілкуватися, староста заходить до кабінету, їй на паперцю пишуть сумму ” 2000 грн”, староста доводить до відома свою групу, на слідуючу лекцію всі дружно приносять вказану сумму, і потім їм мило посміхаються і проводять “якоби лекцію”..

Але всі мовчать! І малость того що написала! ОХРЕНЕТЬ (латинь)!!! І не…уй (латинь) розказувати про взятки медикам. І що медики збирають якісь там гроші у відділеннях на “лампочки і бумагу”. Заї…ало (латинь)!!! Я медик! І я знаю як вчити студента медика! На оці єб..чі (латинь) грьобані копійки, які гордо називаються зарплатой.Але і це ще не все! Я жінка, і мені треба працювати на двох-трьох роботах щоб щось нашкребти. Ухандокать своє здоров’я, свій час! А потім трошки полежати під капельницями, прийти до тями і знову є…ашить, є…ашить і є..ашить (латинь)!!! І я не хочу у…обувати (латинь) за кордон. Я хочу працювати тут і отримувати достойну оплату. Але наше керівництво цього не зрозуміє, все одно. Знаю, що те що написала безтолку, але бісить бачити такі цифри на своїй карткі. Якби я була чоловіком, від таких цифр вже б стала імпотентом! Все падає! Є…ать (латинь) ЗАРПЛАТА !!! О…уєть!!! Амінь.

slovo.net.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO