Криму, Донецьку та Луганську – філателістична продукція від Укрпошти

Криму, Донецьку та Луганську – філателістична продукція від Укрпошти

Загрузка...

Національний оператор поштового зв’язку Укрпошта, засвідчуючи шану та любов до рідної землі та з метою підтримання патріотичних настроїв в країні, нагадує споживачам про чудову філателістичну продукцію, присвячену Автономній Республіці Крим, Донецьку та Луганську.

Величезне культурне надбання, визначні пам’ятки історії, перлини архітектурної майстерності назавжди увічнено в поштових мініатюрах, які славлять нашу країну та її здобутки. Завдяки художнім поштовим маркам, які по праву є візитівками держави, Укрпошта несе інформацію в світ, по Україні й за кордон.
Зокрема, на поштовому блоці 2012 року, присвяченому 80-річчю Донецької області, зображено один з терміналів донецького аеропорту, новенького й блискучого, який сьогодні став уособленням горя й страждань і водночас неймовірного героїзму наших «кіборгів».

Сповнена традиційного народного колориту зчіпка з двох поштових марок «Український народний одяг. Луганщина» є яскравим підтвердженням саме «української» історії краю.
Серія випусків кримської тематики – блок «Нікітський ботанічний національний науковий центр» (2012), марки «Судак. 1800 років» (2012), блок «Краса і велич України. АР Крим» (2013), марки «Бахчисарай. Ханський палац» (2013), «Гора Аю-Даг. Смт Гурзуф» (2013), «Севастополь. Володимирський собор у Херсонесі» (2013) тощо – оспівують принади Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, які дбайливо протягом багатьох десятиліть плекала Україна.

Надсилайте свою кореспонденцію з поштовими марками, присвяченими цим регіонам, своїм родичам, діловим партнерам, і робіть свій маленький внесок в ідею єдності та миру в нашій вільній, незалежній, соборній державі.

Поштові марки можна замовити в Інтернет-магазині Укрпошти або придбати в точках продажу філателістичної продукції.