Чому у більшості офіцерів негативне ставлення до Тимошенко?

Чому у більшості офіцерів негативне ставлення до Тимошенко?

Загрузка...

Вчора мені зателефонував один із членів партії “Батьківщина” і запитав: Чому, у більшості офіцерів негативне ставлення до Юлі Тимошенко?

Я йому відповів, що за всіх офіцерів говорити не буду, але нагадаю про той період, коли більше 30 офіцерів активно співпрацювали з її штабом, в тому числі і я. Це був період акції “Україна без Кучми!” і час “Помаранчевої революції”. Ми навіть провели з її командою до вищого законодавчого органу одного генерал-полковника, який виявився по відношенню до нас, офіцерів, коров’ячим кізяком. Сьогодні, ці 30 офіцерів, є активними поборниками її Програми та стратегічних бажань і намірів.

Чому? Я члену партії “Батьківщини” відповів декількома тезами:

1. Ю. Тимошенко бачить людей через затемнені скельця окулярів. Дуже погано розбирається у кадрових призначеннях, особливо, на стратегічні посади в структурах державного управління. Сама вона, породила такий термін в українській політиці, як “тушканізація”. Тому, її зрадили всі, хто міг зрадити.

2. Чому відійшли офіцери? Офіцери відійшли тому, що не бачать оновлення команди. Хто може дати гарантії, що вона знову не приведе в політику сумнівних, психічно хворих особистостей?! які здадуть в першу чергу її, а потім, будуть доривати зубами залишки країни.

3. Для нас це головне! В умовах війни, ми не бачимо в її команді офіцерів оперативно-стратегічного рівня, для яких поняття Честі, є сенсом життя і орієнтиром. Важко повірити в те, у що, вже не віриться! І наостанок, я запитав: – Ти з нею спілкуєшся? Партієць відповів: – Ні. Не спілкуюся! На що я сказав: – Тоді для чого тобі потрібна моя відповідь? Якщо вона не чує тебе, то мене, як виборця, не почує тим більше!

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO