Андрій Немировський: Про ситуацію в Миколаєві, де співробітники комунального підприємства Центр захисту...

Андрій Немировський: Про ситуацію в Миколаєві, де співробітники комунального підприємства Центр захисту тварин умертвили сотню безпритульних собак і цуценят

Загрузка...

Як розвивається ситуація в Миколаєві, де співробітники комунального підприємства Центр захисту тварин умертвили сотню безпритульних собак і цуценят, про те, чому не діє Закон 5119-1 щодо гуманного ставлення до тварин у більшості міст України, як відмивають кошти на притулках для тварин та багато інших важливих проблем – у програмі “Політика UA” каналу Рада, в якій я був гостем сьогодні, 15 серпня 2018 року.

Про Миколаїв: я подав декілька заяв до Генеральної прокуратури з приводу цього кричущого випадку, ситуацію будемо відстежувати, винні не уникнуть покарання.

Відмивання коштів: схема злочину – проста і цинічна: замість того, щоби стерилізувати бродячих тварин – їх вбивають. Гроші, відповідно, кладуть до своєї кишені.

Про Законопроект “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України” (щодо запровадження обліку домашніх та безпритульних тварин)”, який посилює відповідальність власників та опікунів тварин за порушення умов їх утримання: впевнений, що його прийняття – це лише справа часу.

Також говорили про запровадження акцизного податку на рідини, що містяться в електронних сигаретах, а також запровадження якісного та ефективного регулювання у сфері виробництва, обігу електронних сигарет наближеного до вимог законодавства Європейського Союзу.

Крім того, пропонується законодавчо визначити поняття сигар, сигарил і так званих малих сигар та положення спрямовані на унеможливлення мінімізації податкових зобов’язань шляхом реалізації одних тютюнових виробів під видом інших, реалізація яких передбачає інший порядок нарахування акцизного податку.

Детальніше – дивіться у програмі “Політика UA”.

Андрій Немировський


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO