Міністр інфраструктури розповів про плани на Одеський порт

Міністр інфраструктури розповів про плани на Одеський порт

Загрузка...

Замість Одеського порту повинна бути чудова марина, з круїзами та міжнародним отелем, яка дивуватиме, як українців так і іноземців.

Про це в ефірі “Прямого” в програмі “Ситуація” з Тарасом Березовцем заявив міністр інфрастрктри України Володимир Омелян.

“Моя потаємна мрія, як міністра інфраструктури, щоб в Одесі замість брудного промислового порту була чудова марина, яка би тішила, як одеситів так і українців, іноземців круїзними заходами суден з усієї Європи, з Середземного моря”, -сказав міністр.

Він також додав, що у міністерстві інфраструктури України наполегливо працюють над перетворення порту в Одесі на неймовірну марину.

“Це поки що мрія, хоча ми наполегливо працюємо над цим: спілкуємося з делегаціями китайських, катарських інвесторів,з північно-американськими сподіваюсь зустрінемось цього року. Але це величезні кошти, це означає перенесення порту і величезні інвестиції в нову інфраструктуру”,- додав Омелян.

Міністр наголосив, що варто почати з отелю, який стоїть біля Одеського порту, привести його до ладу, знайти міжнародного оператора і з цього може постати марина Одеського порту.

prm.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO