Прохання бійця прикутого до інвалідного візка. Треба поширити

Прохання бійця прикутого до інвалідного візка. Треба поширити

Загрузка...

Привіт всі!

От сидиш вдома і читаєш – там місцеві депутати воюють з мером, депутати ВРУ тікають у відпустки (чи як вони кажуть канікули). Президент по телевізору запустив нову рекламу себе ( саме себе), наче то все його заслуги. По телевізору показують що хлопці з дівчатами готуються до параду ( в таку спеку), респект їм. На фронті знову є 200 та 300 (аж лють бере), адже нічого не можеш змінити!.

У ФБ хтось викладає пости про море, відпочинок. Хтось когось критикує, і тд.А ти сидиш вдома і тільки дивишся на це все. Дивишся і не розумієш куди це все іде! І нажаль зробити нічого не можеш! Адже Ти прикутий до інвалідного візка, з обмеженнями в рухах, і ці обмеження визначені лікарями. А самому хочеться з’їздити на море, або потрапити на той парад!! Подивитися на те все. А ще краще повернутися на фронт. Бо моє місце там, я просто ще досі не можу повірити що я інвалід. З’їздити туди хоча б з волонтерами, провідати хлопців.

А сам сидиш і ковтаєш ті пігулки та робиш уколи за призначенням! А ще те призначення треба кожен місяць брати щоб соц.захист зміг закупити хоча б частину тих ліків. Частину доводиться купувати самому. Живеш на військову пенсію, адже в дружини зп. 30 грн на місяць (по догляду за мною). І пенсія наче більш-менш нормальна, але 3 дні і нічого не залишилось.

І все це поки чекаєш – а можливо якийсь з варіантів лікування «проклюнуться». Адже ще досі від Штатів відповіді однозначної немає. Тож доводиться шукати варіанти ще! І шукаємо.

От таке в мене життя.

Ще зайнявся навчанням програмування! Нажаль накрився ноут, доводиться тепер сидіти за компом!

Дякую дуже тим хто допомагає мені та дружині! Тим хто пам’ятає про мене і завжди поряд! Дуже дякую!

З приводу того чи збираємо ми кошти – то так збираємо. Хоч з лікуванням ще не визначено, але в разі чого то я самостійно буду шукати лікарню і їхати туди. Хоча б на обстеження. А це все гроші котрих в мене немає! І котрі збираємо!

Якщо хтось хоче мені допомогти фінансово то картки:
5167 4910 1288 9522 (Ощадбанк) Осіпов Олександр Сергійович
4149 4393 9231 6240 (Приватбанк) батько Осіпов Сергій Іванович

Якщо в когось є варіанти з лікарнями за кордоном, то пишіть в приват, вишлю копії документів!

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO