«JoinUp» знущається над своїм туристами. Застряглі українці голодують в Туреччині

«JoinUp» знущається над своїм туристами. Застряглі українці голодують в Туреччині

Загрузка...

В Туреччинi знову застрягли українські туристи. 170 людей не можуть повернутись додому. Усе через небросовісні дії туроператора «Join Up». За словами постраждалих відпочивальників, вони застрягли в аеропорту Анталії, їм тричі змінювали авіаперевізника.

«Нам видали посадкові документи на рейс компанії Anda Air, але на борт літака нас не допускають. Нас тримають в аеропортi вже добу», – зазначають туристи.

Як розказала одна з постраждалих, Оксана, у людей зікінчилися після відпочинку гроші і немає, за що купувати їжу чи навіть воду. Туроператор також не переймається станом своїх туристів. Жахлива ситуація перебування людей у закритому просторі схоже не вирішується «JoinUp» ніяким чином.

«Нам немає, чого їсти. Нам навіть води не дали. Тут є діти. Ми живі люди. Як так можна?! У нас після відпочинку закінчилися гроші. Нам кажуть, що літака ще довго не буде», – повідомила туристка Оксана.

За її словами, туристам повідомили, що літака не буде щойнаменше дві доби.

Це вже далеко не перший подібний випадок. Туристичний оператор «JoinUp» вже вкотре ошукує і кидає на призволяще своїх клієнтів. Рейси постійно затримують, а туристів обманюють.

politica.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO