Це круче боротьби з контрабандою. Викрита схема за якою УКРПОШТА кидає на...

Це круче боротьби з контрабандою. Викрита схема за якою УКРПОШТА кидає на гроші

Загрузка...

ЗАКАРПАТЕЦЬ ПЕРЕКОНУЄ, ЩО ВИКРИВ СХЕМУ ПРАЦІВНИКІВ УКРПОШТИ. ЯК КИДАЮТЬ НА ГРОШІ КЛІЄНТІВ?

До “Електронної книги скарг України” написав наш читач Владислав, який переконаний, що в Укрпошті нашалтували схему і видурюють із відправників грошей. В долі – всі! 

ОСЬ ЙОГО СКАРГА:

“Як збагачується чужими грошами Генеральний директор Укрпошти – Ігор Смілянський на законних підставах.

Для початку, всі знають, що в великих підприємствах протікає велика кількість грошей, а гроші в Україні – це влада!
Тому і з’являється схеми для омивання грошей на законному рівні. Звісно той, хто очолює ці дії знає всі нюанси і має владу над іншими.

Схема полягає в тому, що на Укрпошті всі працівники діять за інструкціями і саме в них є хитрощі для обману людей.

Відправник приходить у відділення з запакованою коробкою дає тільки прізвище та ініціали, при цьому на відділенні вміст посилки не оглядають (їм байдуже, що пересилають, хоч і вибухівку)

Посилка відправляється з позначкою “післяплата” де і починє діяти схема із видурювання мільйонів.

І, що цікаво, що самі ж співробітники покривають залюбки її. Адже вони в темі.

Поштове відправлення №109 з позначкою “Післяплата” видається одержувачу після внесення визначеної відправником суми післяплати та здійснення оплати за її пересилання поштовим переказом.

Одержувач має право отримати інформацію про найменування та поштову адресу відправника до внесення ним встановленої плати.

Вручене одержувачу відповідно до цих Правил поштове відправлення з позначкою “Післяплата” поверненню не підлягає, а внесена ним сума післяплати і оплата за її пересилання поштовим переказом не повертаються.

Поштове відправлення з позначкою “Післяплата”. З описом, а також поштове відправлення з позначкою “Післяплата”, щодо яких складено відповідний акт, можуть розкриватися працівником поштового зв’язку в присутності одержувача без попереднього внесення ним суми післяплати та оплати за її пересилання поштовим переказом.

Про відмову одержувача від одержання поштового відправлення, в якому під час розкриття виявлено нестачу, заміну. зіпсуття чи пошкодження вкладення, працівник поштового зв’язку складає акт у трьох примірниках, який підписується ним, керівником об’єкта поштового зв’язку і одержувачем. Один примірник такого акта видається одержувачу, а поштове відправлення з одним примірником акта підлягає поверненню відправнику.

Людина, яка отримує цю посилку не може відкрити її незаплативши за неї, працівники пошти просто не видадуть посилку.Після оплати у відділенні людина на столі відкриває посилку, а там ” камінець серед шматків пінопласту до якого приклеєний папірець, на якому написано “спробуй ще””.

Після оплати, працівник пошти повинен протягом 10 хв перерахувати кошти на відділення відправника.

Звісно відразу отримувач починає просити, щоб повернули гроші, а йому на томість пропонують написати скаргу, і розводять руками, що нічого неможуть допомогти як це було в мене. Міліція зможе прийти на виклик за лічені хвилини, але назначать слідчого протягом 24 годити.

На пошті працівники складають нудно акт де описують вміст посилки. Отримувач наполягає, щоб переказ грошей заблокували, для того приходиться шукати в інтернеті номер канцелярії іншого відділення, телефонувати і пояснювати швидко історію, яка сталася, там пропонують щоб з вашого відділення зателефонували для підтвердження інформації.

Потім протягом дня зателефонують із служби безпеки Укрпошти і розповідають, що ви не перша людина, яка потрапила на цей гачок.

Кажуть, що очікують відправника, щоб затримати, але відправник не приходить і можливо не прийде.
В подальшому потрібно буде очікувати доки справу передадуть в прокуратуру, доки назначать слідчого в прокуратурі. Можливо так станеться, що з Вами вже слідчий зв’язувався офіційно по документах і звітах, але це не так.. тобто потрібно буде вимагати поговорити і тому подібне.

З кожним новим дзвінком появляється якийсь доказ, і якийсь номер працівників Укрпошти.

Телефонуючи Вам рекомендують наступне:

На своєму відділенні пошти потрібно буде писати заяву на повернення грошових коштів і начальник віддати начальнику відділення посилку, де вподальшому через декілька днів Вам скажуть, що потрібно витяг з кримінального впровадження з прокуратури взяти.

Але при здобутті цього витягу і відправленні його до дерекцій Вам прийде таке: пакет документів:

Враховуючи вищевикладене, а також те, що кошти належать відправнику посилки повернути їх Вам немає підстав.

Ну, а потім забере собі на рахунок дітям деректора потрібно також жити.

Отже вони твердо відстоюють права аферистів і їм навіть те, що розслідується справа злочину і із прокуратури є витяг – не є підставою! (Але для когось закони не писані – це НАВОДИТЬ НА ФАКТ, ЩО ВОНИ ПОВ’ЯЗАНІ МІЖ СОБОЮ “РУКА РУКУ МИЄ”).
До того ж, при всіх нюансах, УкрПошта незастосувала жодних дій для захисту користувачів своїх. Хочеш по-людський законно, а вони кормлять порожніми обіцянками, щоб розтягнути час!

Керівник – Директор, який знає про таке він цю схему і очолює. Адже якщо просити людину, пояснивши всіх нюансів то вона також нагодує вас порожнім розтягнутим часом.

Дивитися повну переписку:

На мої питання він відповідав просто, переводячи стрілку на інших, що я уточню інформацію у колег з Житомирської дирекції стосовно Вашої інформації.

А далі мовчання…

Цим він і доводить, що гендеректор некомпетентна людина, адже не знає як правильно ще можна викрутитися!

Та якби прокуратура, як слід працювала було б краще, а так одного разу кажуть спіймали проводять допит перезвоніть через місяць, позвонив і… та підозрюваного не знайшли і т.д. і т.п.

Допоможіть мені відновити справедливість. можу надати листи, і розмови по цій справі.
З повагою до вас”, – написав він.

reaction.org.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO