«Свободівець» Мірошниченко прогорнув чергову будівельну аферу

«Свободівець» Мірошниченко прогорнув чергову будівельну аферу

Загрузка...

Депутат Київської міської ради від фракції «Свобода» Ігор Мірошниченко, який відомий участю у багатьох протистояннях із забудовниками,  нарощує оберти власного будівельного бізнесу в столиці, зухвало порушуючи норми чинного законодавства.

Так, сумнозвісною є афера Мірошниченка щодо будівництва п’ятиповерхового готельного комплексу «Nyvky Plaza», який було зведено на ділянці 0,0608 га з цільовим призначенням «ведення садівництва».

Тоді  бюджет міста недоотримав від «свободівця» 286 тис. грн. —  це пайова участь і зміна функціонального призначення приміщень.

Але, як виявилось, це квіточки…

В такий самий  незаконний спосіб неподалік від зазначеного готелю нещодавно з’явився  Клубний будинок з однойменною назвою «Nyvky Plaza».

Як и готель, новобудову зведено на території  для садівництва, тобто в обох випадках спостерігається абсолютно ідентична  схема  махінацій з цільовим призначенням землі.

Цікавим є і той факт, що офіс компанії-забудовника  ТОВ «НП Буд» розташовано на першому поверсі готелю, сайт якого активно рекламує квартири спорідненого кварталу.

Зрозуміло, що «Nyvky Plaza» — це один проект одного господаря! І хоча номінальною власницею готелю є рідна сестра  депутата Мірошниченка, лідер націоналістів Олег Тягнибок підтвердив безпосередню причетність свого побратима до будівництва та діяльності закладу.

Водночас  депутат Київради Володимир Назаренко від «Свободи» розповів про чисельні порушення в будівництві КБ «Nyvky Plaza», ігнорування яких з боку контролюючих органів  фактично доводить впливовість зав’язків Мірошниченка…

За словами Назаренка, згідно повідомлення Департаменту містобудування та архітектури КМДА, містобудівні умови і обмеження забудови земельних ділянок під ЖК «Nyvky Plaza» не реєструвалися, а відповідно до виписки з містобудівного кадастру Києва, на цій території можуть розміщуватися громадські будівлі та споруди і аж ніяк не багатоквартирні житлові будинки.

До того ж, забудовник  зареєстрував повідомлення про початок будівельних робіт на об’єктах, які начебто за класом відповідальності відносяться до об’єктів з незначними наслідками, мовляв, офіційно він проводить «реконструкцію житлових будинків». Але, Назаренко стверджує, що  ці ділянки взагалі були вільні від будь-якої забудови.

Окрім того, за вказаними адресами не видавав контрольних карток і Департамент міського благоустрою.

Та, незважаючи ні на що, будівництво клубного будинку  «Nyvky Plaza» майже завершено!

Тож, допоки Тягнибок розповідає про ненажерливість влади та народних обранців з інших політичних сил, його підлеглі «свободівці»  вільно використовують впливовість партії та свої представницькі повноваження з метою власного збагачення.

Нагадаємо, що депутата Київради Ігоря Мірошниченка вже неодноразово звинувачували в здирництві з бізнесменів, лобіюванні інтересів олігархів, рекеті та заробітку на росіянах.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO