Олександо Сугоняко: Вітаю всіх колег, всіх працівників Нацполіції з професійним святом!

Олександо Сугоняко: Вітаю всіх колег, всіх працівників Нацполіції з професійним святом!

Загрузка...

На запрошення обласного управління Національної поліції був на святкуванні Дня Нацполіції України. Для мене, як юриста, першою професією якого є слідчий, це дуже почесне запрошення – до колег на святкування їх професійного свята. Адже, перша професія – це, як перше кохання, яка ніколи не забувається.

З задоволенням привітав колег з їх професійним святом, зробив акцент на тому, що завжди, як громадсько-політичний діяч, вважав і вважаю, що найголовнішими складовими будь-якої успішної держави є люди праці, які своїм трудом створюють валовий національний продукт, є люди-службовці, які лікують, тобто лікарі, є люди, які навчають, тобто освітяни, і найголовніші – люди в погонах, які захищають країну і захищають порядок в цій країні.

Тому в своєму привітанні акцентував увагу на тому, що, на жаль, поки що наша країна не надає належне цим найголовнішим професіям, справжній еліті української нації – людям праці і людям, які будуть, які відбудовують, годують і захищають нашу держави. Але, все ж таки, я думаю, що це тимчасове явище, життя все ж таки поверне на свої природні норми і закони. Зрештою суспільство дасть належне одній з найголовніших професій – людям, які захищають права людей, захищають правопорядок і законність в нашій державі.

Вітаю всіх колег, всіх працівників Нацполіції з професійним святом! Бажаю вам та вашим родинам щастя, добра, злагоди, оптимізму, гармонії в житті, добробуту, здоров’я та віри у щасливе майбутнє нашої держави.

Фото Олександра Сугоняко.

Фото Олександра Сугоняко.

Фото Олександра Сугоняко.

Фото Олександра Сугоняко.

Фото Олександра Сугоняко.

Фото Олександра Сугоняко.

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO