В соціальній мережі з’явилося відео про те, що у Житомирі водій іномарки,...

В соціальній мережі з’явилося відео про те, що у Житомирі водій іномарки, проїжджаючи по одній із вулиць міста, вистрелив у собаку

Загрузка...

Інцидент стався 18-го червня біля одного з торгівельно-розважальних центрів міста. Відео з камер спостереження згодом опублікували на відеохостингу YouTube.

Увечері, 29-го червня начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко повідомив, що особу чоловіка, який вистрелив у тварину, встановили.

Сьогодні ми зв’язалися із керівником прес-служби Національної поліції в області Алла Ващенко

У Житомирі чоловік застрелив бездомну собаку

В соціальній мережі з’явилося відео про те, що у Житомирі водій іномарки, проїжджаючи по одній із вулиць міста, вистрелив у собаку. Інцидент стався 18-го червня біля одного з торгівельно-розважальних центрів міста. Відео з камер спостереження згодом опублікували на відеохостингу YouTube.Увечері, 29-го червня начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко повідомив, що особу чоловіка, який вистрелив у тварину, встановили.Сьогодні ми зв’язалися із керівником прес-служби Національної поліції в області Алла Ващенко

Gepostet von UA: Житомир am Samstag, 30. Juni 2018

UA: Житомир


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO