Ігор Ткачук: Традиційно кожної середи в Одеській філії державного підприємства «АМПУ» проходить...

Ігор Ткачук: Традиційно кожної середи в Одеській філії державного підприємства «АМПУ» проходить робоча нарада з керівниками структурних підрозділів

Загрузка...

Традиційно кожної середи в Одеській філії державного підприємства «Адміністрації морських портів України» проходить робоча нарада з керівниками структурних підрозділів. Сьогодні в ході роботи було обговорено результати проведення аудиту ІМО на державному підприємстві.

Говорячи про хід ремонтних робіт, головний інженер наголосив, що роботи проходять відповідно до графіку з дотриманням будівельних норм. Також він звернув увагу присутніх, що реконструкція транспортної естакади проходитиме без обмеження руху, з метою зменшення навантаження на міські магістралі. Окрім того підняли питання про перевірку колекторної системи водостоку. Дане питання розглядалось робочою комісією, у яку увійшли представники міської влади, державної екологічної інспекції та портовики. Наразі питання не вирішено, тож найближчим часом має відбутися повторна зустріч для того, щоб знайти шляхи вирішення проблемного питання. Очільник портофлоту доповів про завершення ремонтних робіт на двох суднах, а саме ПС-368 та НМС-525. Керівник кадрової служби повідомила про актуалізацію та внесення змін до посадових інструкцій. Завершилась нарада обговоренням проблемного питання щодо збільшення кількості вантажного транспорту на міських дорогах.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Ігор Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO