Усі коростенці, мабуть, інколи відчувають, особливо у ранковий час, «свинячий аромат». Так...

Усі коростенці, мабуть, інколи відчувають, особливо у ранковий час, «свинячий аромат». Так ось, цей сморід нам «підкидує» свинарник з іноземними інвестиціями ТОВ «ДФУ АГРО»

Загрузка...

Усі коростенці, мабуть, інколи відчувають, особливо у ранковий час, «свинячий аромат». Так ось, цей сморід нам «підкидує» свинарник з іноземними інвестиціями ТОВ «ДФУ АГРО», що поблизу с.Ходаки. Інвестори, яких у Європі поставили у жорсткі екологічні рамки, змушені шукати нові місця для свого бізнесу, наприклад, такі як наша держава, де за хабарі можна отримати будь-який дозвіл на будівництво екологічно небезбечного виробництва. А депутати-лобісти у ВР пролобіювали навіть закон, у якому говориться, що сеча та деякі частини тушки не є відходами виробництва. Це дозволяє цим підприємствам викидати та виливати відходи на поля людей, але ж у договорі про аренду пая про це немає жодного пункту.

Отже, до мене, як до депутата, звернулись мешканці сіл Ходаки, Грозине та Новаки, які особливо потерпають від цього специфічного підприємства, аби я допоміг їм у їхній біді.

Чекаю відповіді на звернення, які я подав до губернатора та в екологічну інспекцію області.

Якщо людей не задовольнить відповідь чиновників, то вони налаштовані блокувати роботу підприємства. До речі, коростенці теж готові долучитись до тих акцій, які будуть вимушені проводити мешканці цих сіл. Також будуть запрошені усі топові ЗМІ, аби підняти цю проблему на державний рівень, тому що схожих підприємств, які отруюють нас – українців, у державі достатньо.

Фото Віталій Науменко.

Фото Віталій Науменко.

Фото Віталій Науменко.

Віталій Науменко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO