Олександр Сугоняко: За моєї ініціативи та за підтримки Глави Місії при НАТО...

Олександр Сугоняко: За моєї ініціативи та за підтримки Глави Місії при НАТО Вадима Пристайка відбулася робоча зустріч з керівником спеціальних фондів НАТО, стосовно лікування та реабілітації українських військовослужбовців

Загрузка...

За моєї ініціативи, як Народного депутата України, голови СДП (Соціал-демократичної партії) та за підтримки Глави Місії при НАТО Вадима Пристайка відбулася робоча зустріч з керівником спеціальних фондів НАТО Фредеріком Пежо, стосовно лікування та реабілітації українських військовослужбовців.

Обговорили питання поточного стану справ в даний час в Україні, пов’язаних з лікуванням та реабілітацією ветеранів АТО. Домовилися провести в Україні, не пізніше жовтня цього року, міжнародну конференцію за участю представників Фондів НАТО та іноземних фахівці, які займаються питаннями медичної, фізичної, психологічної та соціальної реабілітації учасників бойових дій.

Результатом проведення конференції є консолідація зусиль держави, приватних ініціатив та міжнародних організацій по створенню в Україні державної системи реабілітації воїнів АТО, яка відповідатиме європейським стандартам.

Фото Олександра Сугоняко.

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO