Хочу вам показати простий приклад господарника та чиновника на прикладі автобусів

Хочу вам показати простий приклад господарника та чиновника на прикладі автобусів

Загрузка...

На першому фото, ви бачите нові автобуси Ісузу, які були закуплені ПП “Шеріфф” у ЛІЗИНГ в 2016 році, автобуси без кондиціонерів і працють на зрідженому паливі. Місту урочисто представлені вони були 29 серпня 2016 року, а вже 31.08.2016 року вони виїхали працювати на маршрут, тобто заробляти і працюють успішно по сьогодняшній день.

Друге фото, ви бачите нові автобуси МАЗ, ЯКІ БУЛИ ЗАКУПЛЕНІ У ЛІЗИНГ житомирськими чиновниками, автобуси мають кондиціонери, автоматичну коробку передач, урочисто були представлені містянам 21 квітня 2018 року. Сьогодні вже 31 травня 2018 року, на лінії вони ще не працюють, а кошти по договору лізинга потрібно сплачувати, зам мера якісь хронометражі і обкатки проводить.

Третє фото, НАШІ ЧИНОВНИКИ, ЯКІ НА НАС ФАКТИЧНО ПОВІСИЛИ ДОГОВІР ЛІЗИНГУ, і помпезно передавали місту ці автобуси.

P.s це маленький гарний приклад того як працює господар, та чиновник. І так у всіх сферах не тільки в транспорті. Коли господар одразу випускає на лінію свої автобуси придбані у лізинг, а чиновник ні, оце і є справжнє обличчя реформ. І тут не винен Гройсман і Порошенко, тут наші житомирські правлять.

Фото Романа Мусійчука.

Фото Романа Мусійчука.

Фото Романа Мусійчука.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO