Іноземці реформатори в Укрпошті довели листоношу до криміналу. Прошу Репрост. Патріоти де...

Іноземці реформатори в Укрпошті довели листоношу до криміналу. Прошу Репрост. Патріоти де справедливість?

Загрузка...

Волинська листоноша привласнювала гроші за газети, аби купити ліки

Листоноша відділення поштового зв’язку села П’ятидні Володимир-Волинського району привласнювала кошти, які отримувала за оплату періодичних видань та продукти харчування, оскільки, як вона стверджує, в її сім’ї складне матеріальне становище.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області від 10 травня, пише Інформаційне агенство “Волинські новини”.

Як вдалося встановити під час судового засідання, обвинувачена, працюючи листоношею відділення поштового зв’язку П’ятидні, Центру поштового зв’язку №2 Волинської дирекції ПАТ “Укрпошта”, в період з квітня 2017 по липень 2017 року систематично привласнювала частину грошей, отриманих нею, як оплата за реалізовані населенню періодичні видання, листівки, знаки поштової оплати, товари на умовах комісії та поставки, продукти харчування та інші товарно-матеріальні цінності, а також за надані послуги прийняття переказів післяплати, пересилання переказів та інші. Всього за вищевказаний період вона привласнила 7513 гривень. Своїми зловживаннями волинянка спричинила Волинській дирекції ПАТ “Укрпошта” матеріальну шкоду на вказану суму.

Допитана у судовому засіданні обвинувачена повністю визнала свою вину. Жінка розповіла, що, окрім роботи листоноші, вона виконувала обов’язки начальника відділення поштового зв’язку. Та додала, що під час привласнення коштів не використовувала службове положення начальника відділення. Зокрема, крадіжку грошей жінка пояснила тим, що у її сім’ї скрутне матеріальне становище, а кошти вона використовувала на придбання продуктів та ліків. Обвинувачена повністю відшкодувала завдану шкоду.

Відтак, суд визнав її винним та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO