Сергій Шкляр повертається до команди Arzinger

Сергій Шкляр повертається до команди Arzinger

Загрузка...

Сергій Шкляр – фахівець найвищого рівня, визнаний як юристами-практиками, так і академічними спільнотами в Україні та за кордоном

На правах реклами

Arzinger з радістю повідомляє про повернення до команди одного з засновників Сергія Шкляра. В Arzinger він сконцентрується на практиках антимонопольного та конкурентного права, банкрутства, врегулювання спорів, в тому числі в інших юрисдикціях та міжнародному арбітражі, а також GR.

З 2015 по 2018 рр. Сергій Шкляр обіймав посаду заступника Міністра юстиції України з питань виконавчої служби, а протягом 2016-2017 років згідно з розподілом обов’язків між заступниками Міністра юстиції України був куратором за напрямом представництва інтересів держави в закордонних юрисдикційних органах.

«Мені буде дуже приємно повернутись до команди, з якою я пройшов довгий шлях, щоб знову задіяти свою експертизу та новий досвід задля найефективнішого супроводження справ клієнтів та досягнення справедливості», — зазначив Сергій Шкляр.

Сергій Шкляр – кандидат юридичних наук, докторант (тема дисертації – «Контроль за додержанням законодавства про захист економічної конкуренції в Україні: адміністративно-правові засади організації та функціонування»), фахівець найвищого рівня, визнаний як юристами-практиками, так і академічними спільнотами в Україні та за кордоном. Він є одним із тих експертів, з ким пов’язані становлення та розвиток Arzinger, де Шкляр працював з 2002 до 2015 рр.

Сергій Шкляр здобув освіту в Україні та Європі. Неодноразово захищав інтереси національних та міжнародних компаній в українських та світових судах та арбітражних установах. Є членом Ради з питань судової реформи при Президентові України (Указ Президента України № 826/2014) з моменту її створення; розробник законів України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» та «Про виконавче провадження»; розробник нових процесуальних кодексів: цивільного процесуального кодексу, господарського процесуального кодексу, кодексу адміністративного судочинства. Голова Спостережної ради за виконанням вимог Закону України «Про фінансову реструктуризацію». Старший викладач кафедри галузевих правових наук факультету правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» (з 01.09.2010), курс з конкурентного права. Офіційний представник Міжнародної організації правового розвитку (IDLO) (до 18.03.2015), член Науково-консультативної ради при Верховному Суді України.

Крім професійної діяльності, Сергій Шкляр є активним учасником реформ громадянського суспільства в Україні. Він є Президентом Всеукраїнської громадської організації «Асоціація протидії недобросовісній конкуренції» (АПНК); співзасновником неприбуткового партнерства держав СНД «Сприяння розвитку конкуренції»; експертом програми ЄС «TACIS» у проекті «Гармонізація системи конкуренції та державних закупівель зі стандартами ЄС».

«Повернення Сергія Шкляра до команди Arzinger стане значним підсиленням наших позицій на ринку. Його досвід, здобутий на посаді у міністерстві додасть нових переваг нашим клієнтам. Практики, на яких зосередиться Сергій, стратегічно важливі для нас, зважаючи на процеси в українській бізнес-спільноті та реформи законодавства в цілому. Серед наших клієнтів багато великих компаній, для яких експертиза у цих галузях вкрай затребувана. Попит зростає, а тому ми раді новим можливостям нашої команди.

Сергій – не просто видатний експерт. Це людина, без якої Arzinger неможливо уявити. Ми дуже пишаємось тим, що Сергій працював в Міністерстві юстиції та ще більше радіємо його поверненню до Arzinger. Досягнення Сергія Шкляра визнані як українською, так і міжнародною професійними спільнотами. Неодноразово такі авторитетні рейтинги як Chambers Global і Chambers Europe, Who’s Who Legal та The Legal 500 відзначали Сергія, як високопрофесійного експерта, який вміє досягати необхідних результатів. Його глибокі знання українського та міжнародних ринків – це зміцнення нашої конкурентної переваги та можливість ще ефективніше надавати клієнтам оригінальні рішення, які працюватимуть на їхню репутацію в довгостроковій перспективі», – коментує керуючий партнер Arzinger Тімур Бондарєв.

ua.news.liga.net

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO