Передвиборчі гастролі Погорілий реХформаторів по Житомирщині

Передвиборчі гастролі Погорілий реХформаторів по Житомирщині

Загрузка...

Сьогодні головний реформатор транспорта міста Житомир поїхав на зеленому Мазі у виборче турне по селам Іванівської сільської ради. Новим автобусом МАЗ, які закупили за гроші житомирян для житомирян. Повіз він не тільки профільного замушку, але й інших панів, всього булдо чоловік 5. Непогано так, для 5 чоловік ганяти таку машину. Автобус явно не використовується за своїм призначенням, ЧИ НЕ ТАК?

5b01b378b3f81.jpg

5b01b580a0c88.jpg

5b01b591119c6.jpg

Виборче турне полягало в тому, щоб ці села приєднати до міста. Тож скоріш за все автобусом паничі поїхали, щоб сільських жителів заманити заманухою нового транспорта, тіпа приєднаєтеся до нас – будете їздити отаким от транспортом у місто. Тоді просте питання – як так купили за гроші міста Житомир, а хочуть використовувати їх у селах? Панове депутати міської ради, ви голосували за закупівлю цих автобусів у яких цілях? ДЛЯ МІСТА ЧИ ДЛЯ ПРЕДВИБОРЧОГО ТУРНЕ? для підтвердження цієї версії надаю скрін коментаря людини, яка близька до нашого реформатора.
5b01b526577df.jpg

Йдемо далі, цим автобусом паничі у складі аж 5 чоловік побували в трьох селах, так агітуючи за приєднання до Житомира, що в одному з сіл люди викликали поліцію, щоб розібратися на яких підставах комунальний автобус перебуває в селі.

знаєте що, поліція встановила що в шляховому листі автобуса маршрут був вказаний : Житомир, по місту. Тобто пряме порушення, адже автобус знаходився за межами міста. Можливо нашим паничам і хочеться щоб то були вже межі міста, але…. Так от, на водія поліція склала адміністративний протокол, окільки в дорожньому листі даний маршрут не вказаний, в поясненні водій вказав, що перевезення здійснюється за вказівкою заступника мера Ткачука.

Це – новий вид підкупу виборців, не гречкою а автобусами. Це – повне нецільове використання автобусу, адже свої сраки у вихідний день потрібно службовим автомобілем возити, а ще краще рейсовим автобусом. Це – повна неповага до житомирян, коли за їх кошти купують автобуси, а вони стоять і не працюють, мотивуючи тим що немає пального і в той час на піар акції профільного зама час є

zhzh.info


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO