Директора київського департаменту земельних ресурсів Олексія Поліщука затримано за розваги з неповнолітніми...

Директора київського департаменту земельних ресурсів Олексія Поліщука затримано за розваги з неповнолітніми повіями

Загрузка...

Під час заходу щодо запобігання діяльності закладу із надання сексуальних послуг, розташованого по вул.  Максима Кривоноса,  працівниками Солом’янського УП ГУ НП України в м. Києві на «гарячому» було затримано директора Департаменту земельних ресурсів виконавчого органу Київської міської державної адміністрації Олексія Поліщука.

Встановлено, що держслужбовець розважався з двома неповнолітніми повіями, вартість послуг яких становить  10 000 грн за годину відпочинку.

На окрему увагу заслуговує і той факт, що за ініціативою Олексія Поліщука, саме цьому дому розпусти ще наприкінці 2016 року Київська міська Рада продала земельну ділянку площею 0,17 га. Тоді попри переконливі аргументи низки депутатів, зокрема Володимира Прокопіва та Володимира Назаренка,  щодо сумнівної діяльності зазначеного закладу, 78 депутатів рішення підтримали.

Нагадаємо, що в квітні цього року Президент України підписав Закон про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо захисту дітей від сексуальних зловживань та сексуальної експлуатації, який посилює покарання за секс із підлітками.

Так, закон забороняє добровільні статеві відносини між дорослими й тими, кому немає 16 років, а також забороняє створення або утримання місць розпусти і подібних місць за участю неповнолітніх. Такі дії караються позбавленням волі терміном від п’яти до десяти років.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO