18 ГОДИН ТРИВАЄ ЗАСІДАННЯ ПРИМИРЧОЇ КОМІСІЇ НА «КРИВОРІЖСТАЛІ»-РОБОТОДАВЦІ НАПОЛЯГАЮТЬ НА ЗАКРИТИХ ПЕРЕГОВОРАХ,...

18 ГОДИН ТРИВАЄ ЗАСІДАННЯ ПРИМИРЧОЇ КОМІСІЇ НА «КРИВОРІЖСТАЛІ»-РОБОТОДАВЦІ НАПОЛЯГАЮТЬ НА ЗАКРИТИХ ПЕРЕГОВОРАХ, ПРОФСПІЛКИ НЕ ЗДАЮТЬСЯ

Загрузка...

Представники колективу вдосвіта покликали під заводоуправління робітників із нічної зміни і тих, хто тільки йде на роботу, щоб прозвітувати про ситуацію. Профспілки чекають гендиректора, щоб підписати договір про створення примирчої комісії.

Адміністрація «АМКР» категорично відмовилась підписувати документ, узгоджений 26 квітня. Не хочуть відкритих переговорів, наполягають на нерозголошенні деталей колективу, доки не буде досягнутий результат.

Профспілки не підуть на такий крок! Вони вчора намагались потрапити до гендиректора «Арселор Міттал Кривий Ріг», але їх не пустила охорона і поліція. Це свавілля і порушення закону!

Менеджмент просто саботує діалог, приховує нещасні випадки. Тільки 2 травня на комбінаті знову була НП-загорівся і зірвався кран. Офіційної інформації про подію досі нема. Це після вибуху доменної печі тільки минулого тижня! Аварія за аварією, травми і смерті – люди вимагають безпечних умов праці, а їх півтори доби тримають на переговорах, щоб вести їх непублічно.

Ці знущання тільки укріплюють колектив у прагненні до справедливості. Крирожсталівцям потрібна гідна зарплатня, безпечна робота і повага! Ми за це боремось і обов‘язково переможемо!

Фото Сергій Капліна.

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO