Житомиряни, беріть на озброєння досвід полтавців, як боротися проти ям на дорогах

Житомиряни, беріть на озброєння досвід полтавців, як боротися проти ям на дорогах

Загрузка...

ПРОДОВЖУЄМО ФІКСУВАТИ ЗЛОЧИННУ БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ ДОРОЖНИКІВ І ГОТУЄМО ВІДСТАВКУ ГЛАВИ УКРАВТОДОРУ

Сьогодні разом із полтавськими соціал-демократами провели ревізію робіт з утримання та ремонту доріг на Леваді в Полтаві. Стан покриття – ворогу не побажаєш. Все в #ЯмаМамая.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Щорічно полтавський мер та його “ширка” віддають харківському підприємству сотні мільйонів гривень на ремонт доріг, але вибоїн і колдобин тільки стає більше.

Написав до поліції заяву про злочинну бездіяльність підрядника і міської влади. Правоохоронці зафіксували #ЯмаМамая і мають змусити харківську прокладку Мамая працювати, а не відмивати гроші.

Одночасно підготували проект постанови про відставку очільника Укравтодору. Результати його роботи свідчать самі за себе – ні дня без порваної покришки чи відірваного колеса.

Разом із всіма постраждалими принесемо всі пошкоджені шини Славоміру Новаку. Нехай подивиться в очі тим, хто не міг проїхати в поминальні дні до могил рідних. Це просто неповага до людей,чиї гроші щорічно закатуються в асфальт, а натомість люди отримують дороги придатні тільки для зйомок постапокаліптичних фільмів.

Дякую команді депутатів-соціал-демократів Полтави, які щодня перевіряють десятки полтавських вулиць і реєструють сотні порушень. Робота з правоохоронцями дає свої результати. Опозиція в місті змусила мафію мера працювати для людей. Переважна більшість зафіксованих нами #ЯмМамая по вулицях 23 вересня, Пушкіна, в центрі та на околицях міста сьогодні вже ремонтуються. Це наша проміжна перемога, але ми добиватимемось, щоб мер і його харківська прокладка прозвітували за кожну витрачену з бюджету гривню і кожний квадратний сантиметр вкраденого асфальту.

Сергей Варламов 


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO