СДП бере під контроль якість українських доріг

СДП бере під контроль якість українських доріг

Загрузка...

За словами експертів, тих коштів, які виділяються в Україні, достатньо, щоб зробити дороги шведської якості.

Шведські експерти з будівництва доріг проаналізували якість доріг в Україні і мають далеко невтішні висновки.

Про це на прес-конференції заявив президент Міжнародного благодійного фонду “Діамант України” Дерек Поттомсон, передає кореспондент інтернет-видання UA1.

“Ми в Одеській області проїхали сотні кілометрів. Дороги в Україні дуже погані. Потрібно все робити заново, потрібно змінити схему будівництва. Якщо в Україні нічого не зміниться, доріг у вас не буде. Ми готові допомогти, готові побудувати в Україні дороги. Але ми не розуміємо, чому нам досі ніхто не зателефонував і навіть не попросив результатів досліджень, які ми проводили абсолютно безкоштовно. Тих коштів, які виділяються у вас, достатньо, щоб зробити дороги шведської якості”, – сказав Поттомсон.

За його словами, чотири шведські компанії готові побудувати 800 км доріг в Україні, однак для цього потрібно, щоб керівництво держави проявило своє бажання.

У свою чергу експерт з будівництва доріг Коні Седерхольм зазначив, що українські дороги найжахливіші з тих, які він бачив.

“Я працюю у сфері будівництва доріг 35 років, але ніколи в житті не бачив таких жахливих доріг як в Україні. Асфальт, який лежить у вас, не відповідає нормам. Використано неякісний матеріал, він має замало клею, бетону. Неправильний і сам процес укладання асфальту. Там є чітка схема і її потрібно дотримуватись”, – наголосив Седерхольм.

mmr.net.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO