Під час розслідування пошкодження нафтопроводу у Житомирській області, правоохоронці натрапили на понад...

Під час розслідування пошкодження нафтопроводу у Житомирській області, правоохоронці натрапили на понад 200 одиниць військової техніки підготовленої до продажу на чорному ринку

Загрузка...

Серед виявленої техніки: БТРи, БМП, кунги, причепи, тягачи, автовишки, засоби для транспортування людей сушею та водою, вантажівки… Це той момент, коли шкодуєш про відсутність воєнного стану.

Та поки всі бажають розстрілу тим, хто хотів підірвати обороноздатність країни, я хотів би закцентувати вашу увагу на тому, що ж за нафтопровід було пошкоджено.

Це – нафтопровід “Грозний-Армавір-Трудова”. Той самий нафтопровід, яким Мєдвєдчук НЕЛЕГАЛЬНО качає нафтопродукти з Росії, зокрема для своєї мережі АЗС “Glusco”, яку він тримає спільно зі своїм партнером, ізраїльским бізнесменом Ніссаном Моісєєвим.

Це той самий нафтопровід, який намагалися свого часу перекрити Хлопці з Руху “Визволення” під керівництвом Друга Бека Леонід Литвиненко, за що його прямо там під Новоград-Волинським взяло маскі-шоу на очах у дружини Лаури.

То ж, краще б правоохоронці, паралельно зі справою про незаконний продаж військової техніки, почали розслідування не пошкодження, а функціонування цього нафтопроводу. Тим більше, що зараз ДУЖЕ потрібні докази антиукраїнської діяльності кума Путіна. Так от вони – під ногами. В прямому і переносному значенні.

Назар Приходько


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO