За уроки плавання для школярів міськрада платитиме кошти дружині Сухомлина

За уроки плавання для школярів міськрада платитиме кошти дружині Сухомлина

Загрузка...

Вже третій рік.

Спортивний клуб «Lime-fitness», одним із власників якого є дружина міського голови Житомира Світлана Сухомлин, отримуватиме кошти з бюджету міста за уроки плавання для школярів.

За інформацією прес-служби міської ради, безкоштовні уроки плавання для учнів 2-6 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста вже стартували. Проходять вони вже третій рік поспіль.

«Уроки проходитимуть на базі плавального басейну «Lime fitness» в період з 13 березня по другу декаду травня 2018 року. Всього навесні 2018 року школу плавання пройде 200 дітей з ЖЕЛ № 24, ЗОШ № 28, ЗОШ № 8, ЗОШ № 21, ЗОШ № 22, ЗОШ № 35, ЗОШ № 36 – 10 груп по 20 дітей відвідає 8 занять з професійними тренерами», – йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, сума оренди доріжок басейну весною становить 72 тис. грн.

«Lime-fitness» знаходиться за тією ж адресою, що і ТОВ «Маген-Україна». Зановниками останнього є дружини мера та керівника обласного Блоку Петра Порошенка, давнього партнера  Олександра Рабіновича.

Нагадаємо, що у 2017 року за використання басейну міська рада заплатила дружині міського голови майже 200 тис. грн.Управління культури Житомирської міськради заплатила фірмі радника Сухомлина за сцену.

vgolos.zt.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO