Сергій Каплін: Маю незвичне для багатьох людей хоббі – моржування та загартовування

Сергій Каплін: Маю незвичне для багатьох людей хоббі – моржування та загартовування

Загрузка...

Моя робота не дозволяє мені хворіти, я не можу собі дозволити піддаватися стресу. Отож, довелося виробити засоби боротьби і профілактики. Такі регулярні купання серед іншого дають:

• Зміцнення імунітету, зниження ризику застуд.
• При різкому температурному перепаді, в організмі відбувається різкий викид адреналіну. В результаті чого включаються всі захисні процеси. При цьому посилюється кровопостачання мозку і внутрішніх органів, частішає серцебиття, знижується больова активність.
• В результаті тренованого імунітету підвищується стресовитривалістю.
• У холодній воді організм виробляє ендорфіни, гормони радості, які приносять відчуття задоволення, оптимізму, щастя.
• У тих, хто займається моржуванням, міцна нервова система, хороша психологічна стійкість. Ці люди менш схильні до стресів.

Після купання в ополонці відчувається неабиякий прилив сил, окрім того з організму активно через пори починається виведення всіх шкідливих токсинів. Тож, сам практикую і вас запрошую. Створімо разом здорову націю )))

Маю незвичне для багатьох людей хоббі – моржування та загартовуванняМоя робота не дозволяє мені хворіти, я не можу собі дозволити піддаватися стресу. Отож, довелося виробити засоби боротьби і профілактики. Такі регулярні купання серед іншого дають:• Зміцнення імунітету, зниження ризику застуд.• При різкому температурному перепаді, в організмі відбувається різкий викид адреналіну. В результаті чого включаються всі захисні процеси. При цьому посилюється кровопостачання мозку і внутрішніх органів, частішає серцебиття, знижується больова активність.• В результаті тренованого імунітету підвищується стресовитривалістю. • У холодній воді організм виробляє ендорфіни, гормони радості, які приносять відчуття задоволення, оптимізму, щастя.• У тих, хто займається моржуванням, міцна нервова система, хороша психологічна стійкість. Ці люди менш схильні до стресів.Після купання в ополонці відчувається неабиякий прилив сил, окрім того з організму активно через пори починається виведення всіх шкідливих токсинів. Тож, сам практикую і вас запрошую. Створімо разом здорову націю )))

Posted by Сергій Каплін on Mittwoch, 21. März 2018

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO