Ігор Ткачук: Від імені усього колективу Одеського морського торговельного порту вітаю Вас...

Ігор Ткачук: Від імені усього колективу Одеського морського торговельного порту вітаю Вас із весною. Всесвітнім днем театру та початком восьмого фестивалю “Яскрава країна в Одесі”

Загрузка...

Друзі, зовсім не віриться, що наближається наш 9-тий за рахунком одеський проект! Роки йдуть, змінюються локації проведення конкурсу, учасники і члени журі, змінюється “Яскрава країна”, і навіть сама Одеса не стоїть на місці – обростає затишними парками і місцинами для відпочинку, набуває нових культурних центрів, дивує смачними кафешками, по-своєму росте і вирує.

Але одне залишається незмінним – справжні друзі і партнери, що з року в рік підтримують наш фестиваль в Південній Пальмірі! Завдяки цим дійсно небайдужим людям ми любимо повертатись до Одеси і кожного року з нетерпінням чекаємо березня! І хоча вони не пов’язані напряму із мистецтвом чи дитячою творчістю, але бачать потребу у тому, щоб такі заходи існували. Ми свідомо не приховуємо імена цих людей, адже впевнені, що добрі справи не повинні проходити повз громадськість. Нехай це буде яскравим прикладом і натхненням для інших!

Щиро дякуємо справжньому “промисловому серцю Одеси” – Одеському морському порту в обличчі Начальника Одеського філіалу ДП «Адміністрація морських портів України» Игорь Ткачук (Igor Tkachuk), а також голові профкому – Володимиру Никифоровичу Зайкову @Владимир Зайков (Vladimir Zaykov)) і його заступнику Миколі Ніколаєву за цінні подарунки та за підтримку! До речі, саме завдяки цим людям Гала-концерт фестивалю “Яскрава країна в Одесі” відбудеться в чудовій локації – концертно-виставковому залі Одеського морського порту!

Фото Яскравы Країны.

Фото Яскравы Країны.

Фото Яскравы Країны.

Фото Яскравы Країны.

Дякуємо унікальній у своєму роді організації – Одесский Дипломатический Клуб! та особливо директору Анатолію Сафроновичу Попову. Для нас справжня честь вітати на Гала-концерті нашого фестивалю представників дипломатичних місій різних країн!

Упевнені, 9 років- лише старт яскравого одеського проекту. Не зупиняємося на досягнутому.

До зустрічі в Одесі!

Яскрава Країна


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO