Стосовно тиску на Нову Пошту

Стосовно тиску на Нову Пошту

Загрузка...

Біля нашого будинку є відділення до 30 кг. В 2014-2016 рр у нас було багато великих відправлень. Машини немає, тільки “кравчучка”. Вага мішка 42-47 кг. Керівник відділеня знав, що це їде на фронт.

І більшість з цього пошито за наші з Ірою кошти. Він взяв всю відповідальність на себе і дозволив нам відправляти термобілизну. Об’ємна вага мішка досягала майже 65 – 75кг! Запитання до ГПУ. Скільки ви зробили для тих, хто на фронті? Запитання до Луценко. Скільки було саме вами закуплено за ваші кошти допомоги для фронта? Відповіді можно не давати. Я відповім – нуль. Саме завдяки Новій Пошті вже 4й рік бійці отримають волонтерську допомогу. Тисячі тон допомоги відвезено на фронт цим перевізником. Були навіть випадки, коли їх машини перебували під обстрілами. Ніхто з тих, хто зараз тиснить на перевізника, ніжодної своєї копійки не вклав в допомогу. Пропоную психичнонездоровомупрокурору проїхатись з машинами цього перевізника. Тільки памперс головне не забути та пляшку горілки. Не дай боже обісрєтесь в дорозі!

Ричард Горда


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO