Олександр Сугоняко: Вітаю українських героїв-патріотів з Днем добровольця!

Олександр Сугоняко: Вітаю українських героїв-патріотів з Днем добровольця!

Загрузка...

Саме добровольці, по суті, були першими, хто пішов на війну і захистив країну на Сході від зовнішньої агресії. Завдяки нашим добровольцям, власне кажучи, і збережено державу.

Тому без перебільшення можна сказати, якби не добра воля найкращих синів і доньок країни, то не відомо як би склалася доля держави!

З великою вдячністю і повагою вітаю наших захисників, справжніх патріотів і схиляю голову перед тими, кого вже немає разом з нами, хто віддав своє життя в боротьбі з агресором за незалежність України.

На превеликий жаль сьогоднішнє свято з присмаком суму. Отримав сумну звістку про те, що відійшов у вічність Олександр Реута. Я знав Олександра ще з далеких 90-их, разом були депутатами першої демократично обраної, ще за часів Радянського Союзу, Сумської міської ради.

Це порядна, чесна людина, справжній чоловік, націонал-патріот, громадський діяч, який все життя віддав справі служіння Батьківщині. Олександр Реута – батько, який виховав двох синів, один з яких загинув, захищаючи нашу країну. Це дуже велика втрата і для рідних, і в цілому для суспільства. Вічна пам’ять Олександрі Реуті, щирі співчуття його близьким.

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO