Малін не шкодує, що працював у команді режиму Януковича.

Малін не шкодує, що працював у команді режиму Януковича.

Загрузка...

Колишній голова «Укравтодору», екс перший заступник міністра інфраструктури, колишній заступник губернатора Одеської області Олександр Малін оригінально прокоментував необхідність закону про люстрацію.

Олександр Малін працював заступником голови Одеської ОДА з 2010 по 2014 роки. І він підпадає під вимоги закону «Про очищення влади» і йому загрожувала люстрація. Зокрема, відсторонення на 10 років від державної служби. Щоб уникнути цього, Олександр Малін вдався до маніпуляції і підтасовки. Він написав заяву про звільнення, ще до того, як вступив закон в дію. І оримав формальну можливість не проходити через люстрацій ну процедуру.
Навіть більше, Малін заявив одеському сайту «Рупор» що закон «Про очищення влади» «не передбачає всі юридичні тонкощі. І, на жаль, знову в певній мірі втілюється в життя сталінський принцип: ліс рубають – тріски летять ».
Олександр Малін підкреслив, що не шкодує, що працював на керівній посаді під час правління Януковича.
«Впевнено можу сказати – мені ні за що не соромно. Шкода, що не вдалося довести до кінця низку важливих проектів».
Зараз Олександр Малін є радником прем’єр-міністра Арсенія Яценюка. Малін нині наполегливо проштовхує на посаду генерального директора «Укрпошти» депутата Одеської міськради від Партії регіонів, відомого корупціонера Володимира Гуркова.
Нещодавно Міністр інфраструктури Андрій Пивооварський звільнив з посади в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» ще одного корупціонера, Михайла Паньківа.
Як бачимо, Малін запримітив цю посаду для іншого корупціонера.

Автор: Потоцька Аліна Миколаївна