Игорь Ткачук: Напередодні Міжнародного жіночого дня привітав співробітниць Одеської філії Державного підприємства...

Игорь Ткачук: Напередодні Міжнародного жіночого дня привітав співробітниць Одеської філії Державного підприємства «Адміністрації морських портів України» зі святом

Загрузка...

Напередодні Міжнародного жіночого дня привітав співробітниць Одеської філії Державного підприємства «Адміністрації морських портів України» зі святом. Жінки надихають нас на нові звершення та підтримують у складні хвилини.

Від усіх працівників державного підприємства побажав присутнім щастя, здоров’я, успіхів у всіх починаннях миру та злагоди у домівках. Щодня співробітниці Одеського порту роблять значний внесок у розвиток державного підприємства.

Сьогодні наші чарівні жінки отримали квіти та подарунки, а найактивніші подяки Міністерства інфраструктури України за особисті трудові досягнення у професійній діяльності під час виконання службових обов’язків, пов’язаних із формування та забезпеченням реалізації державної політики у сфері морського транспорту, почесні грамоти державного підприємства «Адміністрації морських портів України» та адміністрації Одеського морського порту.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Игорь Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO