УВАГА!!! З Вами Пан Пекельний і заклик до допомоги! Зі мною зв’язалася...

УВАГА!!! З Вами Пан Пекельний і заклик до допомоги! Зі мною зв’язалася група волонтерів яка допомогає одній малозабезпеченій родині!

Загрузка...

Про родину-Все, що бачила Маша – це непутьову маму, що випивала і не могла подбати ні про себе , ні про дочку.Чисту постіль, чи вимитий посуд, чи може приготовану їжу – Маша бачила лише у сусідів.

В 15 Маша народила першу дівчинку. Вона не відмовилася від неї і служби не забрали.

️Сьогодні Маші 24 і у неї 4 діток: три дівчинки і маленький 6 місячний Максим.Вона любить своїх діток і намагається дбати про них,як вміє.Марія не п’є алкоголь і не прагне пригод та кращого життя.Вона весь час вдома з дітьми.

Фото Андрій Поліщука.

Фото Андрій Поліщука.

Фото Андрій Поліщука.

У двох дівчаток є тато, який живе з ними коли йому хочеться( провів воду, поставив вікна) але у тата епілепсія і він випиває, тому сім’я на нього не покладає багато надій.

Маша не має інтернету,телевізора і подруг.Вона в свої 24,крім своїх діток, нічого не бачила. Але розуміє,що її мама не приклад для неї.Та як воно має бути, Маша теж не дуже розуміє В кінці року МБФ «Місія в Україну» допомогли Машиній сім`ї переїхати з розваленого будинку в більш придатний до життя.Але будинок потребує ремонту та меблів, холодильника( дітки їдять стоячи,а уроки роблять лежачи на грубі, сплять всі на двох одномісних ліжках ( батько на підлозi. Можна осудити Машу, її маму( яка вже десь зникла врешті),її співмешканця,а з ними ще тисячі таких Маш, і займатися своїми справами.Але я закликаю не судити а ДОПОМАГАТИ! Бо судити легше всього.Згадаймо Біблію де написанно не суди да не судимий будеш!

Будь-ласка відгукніться хто може забезпечити машину для перевезення речей з Житомира треба перевезти газову плиту,тумбу та речі везти треба в Андрушівський район с. Зарубинці вул. Польова 6.Телефон волонтера 0935788485 /0987007976 Марина. НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖІ!

Андрій Поліщук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO