СЕРГІЙ КАПЛІН: ПОДВІЙНЕ ГРОМАДЯНСТВО НАРДЕПІВ МАЄ КАРАТИСЯ ПОЗБАВЛЕННЯМ ВОЛІ!

СЕРГІЙ КАПЛІН: ПОДВІЙНЕ ГРОМАДЯНСТВО НАРДЕПІВ МАЄ КАРАТИСЯ ПОЗБАВЛЕННЯМ ВОЛІ!

Загрузка...

Народні депутати та держслужбовці мають відповідати перед законом за використання двох і більше паспортів. Вніс законопроект про зміни до Кримінального кодексу, щоб віднести подвійне громадянство парламентарів до злочинів проти основ нацбезпеки.

Представники українського народу в законодавчому органі не можуть служити й іншим державам, сплачувати там податки, виконувати інші обов’язки та отримувати пенсію. Це можна прирівняти до зради, розголошення державної таємниці. Такі злочини мають каратися 5 роками позбавлення волі,з позбавленням права обіймати посади на цей же строк.

Вадим-Давід Рабінович, який замість працювати в Парламенті більшу частину робочого часу перебуває в Ізраїлі, паспорт якого активно використовує має бути не тільки позбавлений мандата ( відповідний законопроект мого співавторства вже є в Раді), він має сісти!

Для цього в нього ще є чимало порушень, зокрема незаконне збагачення, яким вже займається НАБУ.

Ми створюємо Антикорупційний суд, але такі як Рабінович, при нинішніх лояльних до багатопаспортних закона, цілком можуть чкурнути з ізраїльським посвідченням особи на свою історичну батьківщину.

Фото Сергій Капліна.

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO