Сутички під стінами Верховної Ради між протестувальниками та поліцією

Сутички під стінами Верховної Ради між протестувальниками та поліцією

Загрузка...

Обурення людей набуло піку, коли силовики пішли на штурм наметового містечка, нещадно лупцюючи тих всім, що попадеться під руку.

Мінімум 7 людям розбили голови (інформація уточнюється). Частину протистувальників затримали. Особливо жорстко обходились з представниками добровольчих батальйонів.Після затримання з “донбасівців” менти зривали шеврони, заявивши, що саме вони й лупцюють поліцейських найсильніше (мабуть згадали події на сході в 2014 та примус місцевих міліціянтів виконувати свою роботу).

Дивіться самі!

Сутички під стінами Верховної Ради між протестувальниками та поліцією. Обурення людей набуло піку, коли силовики пішли на штурм наметового містечка, нещадно лупцюючи тих всім, що попадеться під руку. Мінімум 7 людям розбили голови (інформація уточнюється). Частину протистувальників затримали. Особливо жорстко обходились з представниками добровольчих батальйонів.Після затримання з "донбасівців" менти зривали шеврони, заявивши, що саме вони й лупцюють поліцейських найсильніше (мабуть згадали події на сході в 2014 та примус місцевих міліціянтів виконувати свою роботу). Дивіться самі!

Posted by Yurij Zubar on Dienstag, 27. Februar 2018


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO