Про відставку заступника міського голови Житомира Матвія Хренова

Про відставку заступника міського голови Житомира Матвія Хренова

Загрузка...

З Вами Пан Пекельний.

І про заяву про відставку заступника міського голови Матвія Хренова.

Фото Андрій Поліщука.

Дивлячись на неналежний і провальний контроль з боку профільного заступника з ситуацією яка склалася з харчуванням дітей у школах міста Житомира це правильний крок, всі Ми пам’ятаємо і скандал з усілякими домішками у їжу для дітей, також Житомиряни масово викладали у мережу фото так званих нових “реформованих сніданків”. Провальних ситуацій вистачало…..І їх вистачає у багатьох чиновників.

У цивілізованих країнах Європи,в Сша,Ізраїлі і тд чиновник за свої проколи швидко кладе заяву про відставку,але у нас чиновники звикли приростати до своїх посад,кабінетів,премій і тд. Дивує звичайно все під яким соусом ця заява про відставку подається громаді мол -“я возвращаюсь домой”мені це нагадало одного історичного персонажа який в свій час заявив “Я устал я ухожу” Незвикли у нас чиновники казати відверто що не справляюсь з обов’язками………Будемо надіятись що з часом чиновники будуть мати мужність чесно казати чому вони йдуть у відставку і визнавати свої проколи!

Звичайно буде цікаво чи депутати все таки його відправлять у відставку чи невистачить голосів? Отож будемо слідкувати.

Андрій Поліщук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO