Звернення українців з усього світу до влади

Звернення українців з усього світу до влади

Загрузка...

Звернення Всесвітнього руху патріотів до української влади

Активісти Всесвітнього руху патріотів України, який представлений у більшості країн світу, обурені позицією української влади та їхніми нападками на наших побратимів з «Об’єднання добровольців».

І на початку російсько-української війни і зараз ми всіма силами намагалися допомагати українським бійцям, бо знали в яких умовах знаходиться армія. Тут, за кордоном, збирали по крихтах такі необхідні ліки, одяг, елементи особистого захисту і доставляли все це в Україну.

У цьому нам допомагали не українські чиновники, а бійці та волонтери з «Об’єднання добровольців», які відвозили гуманітарні вантажі на лінію зіткнення, ризикуючи життям та здоров’ям.

Звісно, що ми пильно слідкуємо за ситуацією, яка є в українському війську. Нас турбує, що останнім часом низка провідних світових ЗМІ, зокрема журналісти всесвітньовідомої газети «The New York Times» пишуть про страшенну корупцію та злодійство, яке процвітає у Міністерстві оборони.

Нам боляче, що люди віддають останнє, аби допомогти бійцям на фронті, а в той час хтось розкрадає мільйони.
Замість того, щоб відповідно відреагувати на такі месиджі українська влада накинулася на керівника «Об’єднання добровольців», волонтерку Олену Живко, яка в ефірі одного з телеканалів озвучила уже всім відомі факти корупції. Її поливають брудом і погрожують розправою.

Ми висловлюємо свою щиру підтримку Олені Живко і засуджуємо таку несподівану реакцію української влади. Сподіваємося, що влада таки з’ясує усі обставині і в цій прикрій помилці буде досягнуто необхідного взаєморозуміння.

Irena von Burg 


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO