Сергій Шкляр: Підписано Меморандум про співпрацю між Міністерством юстиції та Міжнародним союзом...

Сергій Шкляр: Підписано Меморандум про співпрацю між Міністерством юстиції та Міжнародним союзом судових виконавців

Загрузка...

З метою приєднання України до Міжнародного союзу судових виконавців та започаткування співробітництва у сфері виконання судових рішень мною було підписано Меморандум про співпрацю між Міністерством юстиції та Міжнародним союзом судових виконавців в особі його Президента Франсуази Андріус.

Хочу нагадати, що перспективи участі української сторони у роботі цієї неурядової організації були обговорені з Генеральним секретарем Міжнародного союзу судових виконавців паном Матьє Шардоном в рамках візиту до м. Париж у червні 2017 року.

За ініціативи Міжнародного союзу було розроблено проект Угоди про співробітництво, яка створює правові основи для приєднання України до цієї міжнародної організації і спрямована на тісну співпрацю у науковому, професійному, комунікаційному аспектах, а також участь у міжнародних заходах та обмінах. Підписання Угоди відкриває виконавцям України двері до міжнародного співтовариства, вивчення досвіду, спілкування з колегами.

До речі, у травні 2018 року у м. Бангкок (Таїланд) відбудеться Конгрес Міжнародного союзу судових виконавців, зареєструватися для участі у якому можна за посиланням: http://www.uihj.com/…/r…/21677/49/registration_form_-_en.pdf

Попередня програма Конгресу тут: http://www.uihj.com/en/pre-programme_2167588.html

Сергій Шкляр


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO