“Навіть в одному ліфті з нами не їздять”: Російські спортсмени поскаржилися на...

“Навіть в одному ліфті з нами не їздять”: Російські спортсмени поскаржилися на бойкот на Олімпіаді в Пхенчхані

Загрузка...

Сьогодні стартує зимова Олімпіада 2018 в Пхенчхані. А олімпійці з РФ вже стали справжніми ізгоями.

Нещодавно стало відомо, що багато спортсменів не хочуть навіть їздити в одному ліфті з російськими олімпійцями, які, нагадаємо, не мають права виступати під прапором своєї країни.

Так, призер Олімпійських ігор 2014 російська ковзанярка Ольга Фаткуліна розповіла про зміни у іноземних спортсменів у ставленні до атлетів з Росії, а також зазначила, що “відчуває на собі косі погляди” в олімпійському селі. “Також чула, що інші ковзанярі обговорювали ситуацію. Деякі з них відмовляються їздити з тобою в одному ліфті. Виникає почуття незручності і образи, тому що ти не можеш відстояти своє чесне ім’я”, – сказала челябінська ковзанярка в інтерв’ю пропагандистському виданню RT, передають Патріоти України.

Також вона поділилася думкою про небажання Міжнародного олімпійського комітету допускати ряд виправданих російських спортсменів до Ігор 2018. “Перша думка, яка виникає в голові, – що нас, Росію, бояться, тому що не допускають сильних спортсменів. Можливо, на нас ображені за перемогу на Іграх у Сочі. Інших логічних пояснень у мене немає, тому що МОК ніяк не аргументує відсторонення атлетів”, – вважає Фаткуліна.

Опублікував: Олег Устименко

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO