Мультфільм українки, який продюсувала Анджеліна Джолі, номіновано на «Оскар»

Мультфільм українки, який продюсувала Анджеліна Джолі, номіновано на «Оскар»

Загрузка...

Мультфільм сценаристки родом із Закарпаття (Берегово) «Годувальниця» номіновано на найпрестижнішу кінонагороду – «Оскар». Про це повідомила сама Аніта Дорон у соціальній мережі Фейсбук.

Колеги та друзі-сценаристи щиро привітали її із такою знаменною подією:

«Доля іноді підносить сюрпризи. Кілька років тому, на першому ЯМКФ, мені пощастило познайомитися з приголомшливою дівчиною. Мало того, що вона красуня, так ще й талановита.

І сьогодні вся стрічка рясніє привітаннями. Річ у тому, що та сама дівчина – Aніта Дорон написала сценарій до повнометражного мультфільму “Годувальниця”, який в цьому році номінований на “Оскар”. Аніта, дорога, від душі вітаю і тримаю за ваш мультфільм кулачки. Ти молодець!», – написав в мережі Олександр Хавренко.

«Мій друг є номінантом “Оскару”! Візьміть цю нагороду! Ми будемо раді за вас, Аніта Дорон!», – пише Моніка Дзамба.

«Браво! Замахнулися на “Оскар”! Я дуже радий за тебе, Аніта. Номінація заслужена. Це прекрасний фільм. Сердечні поздоровлення», – пише Дональд Мартін.

«Закрапаття тримає за вас кулаки», – привітав Аніту Алекс Брут.

Фото – Аніта Дорон. Джерело – Tvi.ua

Нагадаємо, що після прем’єри в Канаді стрічка отримала ряд інших престижних нагород, одна з яких – номінація на «Золотий глобус». Асоціації кінокритиків Торонто та Лос-Анджелеса визнали «Годувальницю» найкращим анімаційним фільмом.

Дев’яноста церемонія нагородження премією Оскар відбудеться 4 березня о 8 годині ранку в Голлівуді, штат Каліфорнія. Тоді й стане відомо, чи отримає «Годувальниця» статуетку від кіноакадемії.

Мультфільм «Годувальниця» – це історія про афганську дівчинку одинадцяти років – Парвану, яка під прицілом режиму талібів змушена видавати себе за хлопчика, аби хоч якось прогодувати свою родину, поки батька несправедливо запроторили за ґрати.

Анімаційний фільм був створений на основі однойменного роману Дебори Елліс. Продюсером стрічки виступила Анджеліна Джолі. Режисер – Норма Томвей.

Раніше в Persona.Top повідомлялось про номінацію стрічки на Золотий Глобус

Відео (трейлер):

Автор: Ірися Герцун


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO