«УКРАЇНА ІНФОРМ» В Україні народився новий медіа монстр

«УКРАЇНА ІНФОРМ» В Україні народився новий медіа монстр

Загрузка...

В Україні народився новий медіа монстр, Інформаційне агентство УКРАЇНА ІНФОРМ, www.ukraine-inform.com по статусу інформаційне агентство але з обладнанням самого сучасного телеканалу, тобто з прямою трансляцією для телеканалів України та світу.

Серет у тому що якщо ви були на передачі на будь-якому телеканалі, то інший телеканал ці передачу не покаже так як це порушення авторських прав, обмежились одним і все. Якщо ви провели громадські слухання або передачу у режимі телемосту в Інформаційному агентстві УКРАЇНА ІНФОРМ, то будь-який телеканал України та світу може взяти це відео і показувати в своєму ефірі в повному обсязі або частково якісь сюжети без обмежень в повторах і часі, ідея геніальна.

Було і є інформаційне агентство Українське Народне Телебачення (УНТ), працює декілька років www.unt.ua далі було створено Інформаційне агентство УКРАЇНА ІНФОРМwww.ukraine-inform.com і на нього було перенесено весь контент УНТ, в УНТ надалі будуть його власні передачі, а Інформаційне агентство УКРАЇНА ІНФОРМ це стане медіа платформа для державних організацій, громадських організацій, не державних організацій всіх напрямків.

Дуже цікавий факт що за УКРАЇНА ІНФОРМ, немає а ні політичної сили, а ні будь-якого олігарха. Принцип діяльності це медіа платформа, де задіяні новітні технології, і в безкоштовному доступі юридичні особи розміщують свої відео новини, звісно після активації їхнього профілю редакцією УКРАЇНА ІНФОРМ.

На сайті УКРАЇНА ІНФОРМ такі правила реєстрації:

«Зареєструвавшись на відеопорталі «УКРАЇНА ІНФОРМ», ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ громадські організації, органи державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронні органи, профспілки, благодійні фонди, політичні партії, засоби масової інформації, медичні та вищі навчальні заклади, школи, дитячі садки, не державні організації за напрямками спорту, шоу-бізнесу та інші, можуть розмістити ВІДЕО НОВИНИ на відеопорталі «Україна Інформ», а також анонси подій, прес-релізи, фото, статті про події та акції, які відбулися за їх участю у будь-якому куточку України.

Завдяки «Україна Інформ» події у межах нашої країни миттєво привернуть увагу усього світу.

Інформаційне агентство «Україна Інформ» надає право телеканалам України та світу транслювати в своїх ефірах, в прямому ефірі або в записі як в повному обсязі, так і частково, без обмежень в повторах та часі, викладені на відеопорталі Інформаційного агентства «Україна Інформ» www.ukraine-inform.com новини, відеоматеріали подій, анонси, прес-конференції, у тому числі передачі».

Тобто вище названі організації будуть загружати відео на портал, а телеканали України та світу брати це відео в «УКРАЇНА ІНФОРМ» та показувати в своїх новинах. По нашій перевіреній інформації угоди з «УКРАЇНА ІНФОРМ» підписало станом на 10 — січня 2018 року 390 телеканалів, та акредитувалось 2789 інформаційних інтернет ресурсів України та світу. Інтригуючим є той факт що угоди по обміну новинами підписано з двома самими потужними медіа монстрами Китаю, а також самими відомими інформаційними медіа Америки та Європи.

З травня по вересень 2017 року, УНТ, на базі якого було створено Інформаційне агентство УКРАЇНА ІНФОРМ, за контрактом з фірмою УММК директор Лю Юйдань, провело 28 прямих ефірів на Китайські медіа платформи підготовку та фінал Національного конкурсу Міс Україна (http://missukraine.ua/ua/), в онлайн було більше 80 мільйонів китайців.

По нашій інформації, представник адміністрації білого дому, два Конгресмена, п’ять сенаторів США, та 58 депутатів Європарламенту, різних країн, вирішили провести експеримент, а саме, знайшли незалежне Інформаційне агентство, і надали не гроші а повну довіру та контакти, контакти і угоди за об’єктивні та правдиві новини! Правдиві новини дорожче за будь-які гроші.

Цікавий телеміст на УНТ,  в студії реальний мільярдер Terry Pritchard – видатна фігура в індустрії фінансових послуг, міжнародний експерт з інвестицій, власник Channel Equity, керівник з більш ніж 20-річним досвідом у всіх аспектах сектора фінансових послуг, голова ради директорів і керівник продажів для London Rebuilding Society., який керує приватними інвестиціями, та інвестує в Україну в 2018 році один мільярд доларів США

Також в телемості є декілька включень з Лондона Dr. Ana Cukic-Armstrong – кращий керівник глобальними інвестиціями в різних напрямках 2016 року, вона більше 500 мільйонів фунтів стерлінгів інвестицій, Вікіпедія

Роберт Хофман – голова офісу «Істіл груп» у Лондоні, експерт з інвестицій у різних галузях, повідомив, що він готовий вкласти в українську економіку декілька мільярдів американських доларів.

Інвестори Різних країн світу які будуть приймати участь в телемостах «УКРАЇНА ІНФОРМ», їх загальний портфель інвестицій більше одного трильйона доларів США.

За нашою інформацією, в УКРАЇНА ІНФОРМ, будуть щотижневі телемости, по різним тематикам, аграрним, будівельним, юридичним, інвестиційним, суспільно політичні, і тд..

В даний час інформаційне агентство працює в експериментальному режимі, налаштовують обладнання та новітнє програмне забезпечення, повномасштабний старт планується приблизно на серпень 2018 року.

Ідея супер колосальна, при таких умовах покриття УКРАЇНА ІНФОРМ буде більше ніж у телеканалу Інтер та 1+1 разом взятих.

Сумно тільки те що за всю історію України жодна влада яку вибирав не народ України, а олігархи-медіа магнати, не давали можливості працювати незалежним суспільно-політичним інформаційним структурам, їх керівників вбивали, садили до в’язниці, або порушували кримінальні справи та тримали на короткій мотузці як кімнатних собачок.

Ми будемо уважно стежити за подальшими подіями та діяльністю Інформаційного агентства «УКРАЇНА ІНФОРМ».


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO