Депутатка від «БЮТ» Ольга Веремеєнко звинуватила свого поплічника Вікторова в кримінальних злочинах

Депутатка від «БЮТ» Ольга Веремеєнко звинуватила свого поплічника Вікторова в кримінальних злочинах

Загрузка...

За заявою депутата Київради від фракції «Батьківщина» Ольги Веремеєнко, 5 січня 2018 року Оболонським управлінням поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві було відкрите кримінальне провадження проти голови ОСН «Комітет «Селище Водогін, хутори Микільський та Редьки» Василія Вікторова за ст. 210 КК України.

Депутатка Веремеєнко звинуватила свого поплічника Вікторова Василя в нецільовому використанні бюджетних коштів та порушенні вимог до проведення тендерних процедур, зокрема у питанні облаштування парку на території мікрорайону Водогін.

Нагадаємо, що доволі тривалий час голова ОСН Вікторов та Депутат міської ради Ольга Веремеєнко мали доволі дружні стосунки і тісно «співпрацювали». Так, за наявною інформацію, вони вдвох, використовуючи корупційні схеми, клали до кишень мільйони, які виділялись на розвиток селища Водогін. Саме через їх ненажерливість, Водогін щорічно недоотримував близько 3 млн. грн.

Окрім того, «бютівку» Веремеєнко викрили на ухилянні від сплати податків та торгівлі з країною-агресором.

http://blackmark.club/2017/10/11/olga-veremeenko-deputat-kievrady-aferistka-kotoraya-ne-platit-nalogi-i-torguet-s-rossiej/

У своєму коментарі з цього приводу, голова Оболонської районної адміністрації в м. Києві  Олександр Цибульщак зазначив, що наразі проводиться низка перевірок щодо діяльності органу самоорганізації населення і причетності до встановлених злочинів пані Веремеєнко.

Також, за його словами, заява депутатки, подана до правоохоронних органів, – це, скоріш за все, спроба власного захисту.

«Останнім часом виникає все більше запитань до Вікторова, але ж, нажаль, досить сумнівною є й діяльність Ольги Веремеєнко. Таке враження, що вона керується принципом – «кращий захист – це напад» – підкреслив він, додавши, що всебічно сприятиме розслідуванню протиправної діяльності зазначених осіб, і по його завершенню готовий оприлюднити всі висновки фахівців.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO